Arabisk fastighetsägare vill riva och bygga nytt vid Stureplan i Stockholm

Det är inte bara invandring, folkblandning, svag nativitet och globalisering in absurdum som hotar Sverige. Hoten är så många och så allvarliga att de sammantaget ger en bild av att det är omöjligt att rädda Sverige. Om folk inte ens känner till vad som hotar oss är det nästan omöjligt att försvara sig mot hoten. Vi är inte bara utsatta för konkreta politiska hot som ändrar på befolkningssammansättningen i rask takt, vi är också utsatta för en ekonomisk ockupation där globalt opererande storföretag köper upp stora fastighetsbestånd utan att särskilt många svenskar fattar någonting.

Varje gång svenska politiker agerar för att det ska byggas högre och mera förtätat kan man vara säker på att det är utländskt kapital som sätter agendan och att statliga Boverket medverkar i att bygga nya miljonprogramområdet för stora befolkningar istället för att bygga småskaligt för svenskar. Just nu byggs gigantiska bostadsområden i Järva utanför Stockholm där man avser att placera i första hand ickesvenskar, vilket bevisas av att många nya moskéer planeras där. Politikerna skapar nya getton på löpande band och när de sedan blivit nedslitna och förstörda av det lokala klientelet står politikerna lika frågande som de gjort efter alla övriga misslyckade områden de byggt.

De fattar inte att felet består i att det är människofientliga områden som byggs för en identitetslös och globaliserad befolkning som inte hör hemma i Sverige. Det blir opersonligt, kalt och kallt, betong, högt och tätt.

En av de många främmande fastighetsägarna är investeringsfonden Adia, Abu Dhabi Investment Authority, med säte i Förenade Arabemiratens huvudstad Abu Dhabi. Adia är världens största investeringsfond och svenska politiker har med babbel om öppenhet, sympati för globalisering och gränslösa ekonomier, låtit denna fond få köpa fastigheter i vårt land.

De äger bland annat flera fastigheter kring Stureplan i Stockholm, fastigheter som byggts av svenskar för svenskar och av svenska pengar, men som sedan sålts till denna främmande investeringsfond för att politikerna gjort det möjligt att sälja ut det svenska fastighetsbeståndet.

Alla som hyr lokaler i deras fastigheter skickar i praktiken pengar till arabländerna och undergräver vår egen identitet, vårt eget ägande och vårt ekonomiska oberoende samtidigt som man gynnar regimer och makthavare i främmande världsdelar. Hur har svenskarna kunnat låta detta ske? Svaret är liksom när det gäller övriga politiska intresseområden och beslut – vi fick inte veta något om beslutsfattarnas avsikter. De har lurat oss.

Adia vill riva flera hus vid Stureplan och i sann globalistisk anda bygga ett hotell på nio våningar där. Bort med det gamla och vackra och in med den nya och fula. Globalism, modernism och internationalism. Våra egna värden ska bort. På 1960- och 1970-talet rev Socialdemokraterna stora delar av Stockholm och särskilt i socialdemokratiskt styrda kommuner har det sedan dess varit miljonprogram, betong, förtätning som ersatt det vackra, gamla, småskaliga och historiska. Idag är alla partier lika skyldiga till samhällsförstörelsen, men när det gäller att släppa lös det internationella kapitalet och låta det härja fritt här så är nog allianspartierna mest skyldiga. Liksom när det gäller invandringsfrågan och andra viktiga samhällsfrågor så har media hjälpt till att styra utvecklingen åt fel håll.

Ingen normal svensk fastighetsägare med sina sinnen i behåll skulle gå med att bedriva en sådan förstörelsepolitik som har gjorts de senaste 40-50 åren i Sverige. Ingen normal fastighetsägare ser enbart till vinstintressen utan väljer att se till människans intressen och tar hänsyn till hur en stad och dess befolkning påverkas av arkitektur, funktion och estetik. Politiker och finansiella rovdjur bryr sig inte om hur folk mår av att bo i betong med en rotlös blandad befolkning.

När en fin gammal stad som Stockholm fylldes av glas och betong och stadens förorter av ännu mer betong och främlingar borde någon eller några ha reagerat med kraft, men det var ganska tyst i Sverige. Sverige förfulas, förflackas och riskerar att förintas som svenskt land såväl ekonomiskt som etniskt och kulturellt. Om någon bryr sig om det så får vi inget veta via de gammelmedier som fungerar som skadeverkare på nationen och hjälper varje samhällsförstörande politiker att genomföra sina skadliga projekt. Det var först när de kända personligheterna Anders Timell och Alex Schulman var oroliga för att någon kändiskrog riskerade att försvinna som detta kom till mångas kännedom. Varken Timell eller Schulman har något intresse för nationens välmående och överlevnad utan har lyfts fram för att de omfamnar globalisering och massinvandring. De är bara intresserade av sig själva.

Stadsbyggnadskontoret i Stockholm har fått kritik för planerna och stadsbyggnadsborgarrådet Roger Mogert (S) försöker tona ned betydelse av de planerade rivningarna. Även om man skulle förhindra rivning av äldre byggnader och enbart riva något parkeringsgarage och någon mindre intressant byggnad så är själva tanken med att uppföra ett nytt niovåningshus intill Stureplan absurd. Det är ett tecken i tiden, inte bara att husen byggs högre och tätare utan att vi går mot en utveckling där nationella kulturer och identiteter raderas ut med hjälp av ett globaliserat fastighetsbestånd med främmande ägare som fått fritt spelrum av våra politiker.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s