Nu tar politikerna död på våra gamlingar – bokstavligt talat

I Sverige högprioriteras migranter från jordens alla dysfuntionella kulturer medan svenskar får stå tillbaka överallt i samhället. Alla resurser satsas på att ge asylsökande uppehälle, förturer till bostäder, jobb och annan samhällsservice. Det är nämligen de som ska ta över vårt land – om politikerna får bestämma. Länge har vi sett hur infödda svenskar behandlas som andra klassens människor och tvingas utstå det mångkulturella helvetets alla problem. Vi rånas, vi misshandlas, vi hotas, vi drabbas av inbrott och överfall och vi ska tystas när vi försöker öppna våra munnar och kritisera galenskaperna som politikerna påtvingas oss.

Sedan lång tid tillbaka har politikerna gjort om våra äldreboenden till asylboenden och satt i system att ge migranter som just kommit till Sverige förtur till bostäder. De får förtur till bostäder i varenda kommun i hela landet vilket innebär att bostadsköerna blir allt längre och att de svenskar som är i behov av boende kommer långt på efterkälken.

De problem vi har i landet orsakas huvudsakligen av svenska politiker och då främst politiker inom de sju etablerade partierna, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Miljöpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna, Centerpartiet och Moderaterna.

Det är sådana politiker som har öppnat våra gränser och som är ansvariga för att massmigrationen till Sverige fortsätter och aldrig kommer att upphöra så länge de sitter vid makten. Just nu kommer det över 500 asylsökande i veckan förutom alla arbetskraftsinvandrare och gränsöverskridare med andra motiv. Sverige fortsättar att förfalla etniskt, demokratiskt och politiskt medan de flesta svenskar bara tittar på och väljer att tiga.

Svensken är ingen bråkstake och det vet politikerna. Det är därför de tror sig kunna fortsätta diskriminera och motarbeta svenskar i all evighet. Ett mycket stort och allvarligt problem som media och politikerna försöker dölja är att många av våra gamlingar som tvingas flytta hemifrån på grund av ålder nu inte har någonstans att ta vägen. Ålderdomshemmen är nedlagda eller på väg att läggas ned och varje ledig bostad går i första hand till migranter. De får förtur. Så en svensk åldring som måste flytta till äldre boende kan ändå inte göra det eftersom politikerna låter nyanlända migranter gå före i alla bostadsköer. En svensk kan inte få förtur av sociala skäl, men det kan en migrant som just kommit till Sverige få.

Vi har att göra med en galenskap som är total och måste lyftas så att det blir allmänt känt hur illa det är. En svensk 90-årig man som ville flytta till äldreboende på grund av sjukdom nekades boende och tog slutligen livet av sig. Han är bara ett av många fall där äldre svenskar skuffats undan för att migranter ska prioriteras.

Om någon inte förstår hur illa det är så kommer garanterat detta att sippra ut snart när gamlingar ställs på bar backe, tar livet av sig eller dör av sorg efter att inte fått sina rättigheter tillgodosedda. Vi har att göra med ett allvarligt samhällsproblem som växer, men som politikerna vill tysta ned.

Många svenskar tiger och lider när de skuffas undan för att de inte har någon instans eller organisation som försvarar deras rättigheter. Istället ser vi hur svenskarnas rättigheter tas bort undan för undan när politikerna tvingar oss att bli underkastade deras irriterande farliga och hänsynslösa politik.

Politikerna i Eslöv borde ställas inför rätta och förklaras skyldiga till den 90-årige mannens död och sedan straffas därefter.

Mandatfördelningen i Eslöv:

Socialdemokraterna (S) 18 mandat
Sverigedemokraterna (SD) 10 mandat
Moderaterna (M) 8 mandat
Miljöpartiet de gröna (MP) 4 mandat
Centerpartiet (C) 4 mandat
Liberalerna (FP) 3 mandat
Vänsterpartiet (V) 2 mandat
Nya Kommunpartiet Eslöv (NKE) 2 mandat

Ledamöter i kommunstyrelsen i Eslöv:

Andersson, Johan, S, ordf
Wöhlecke, Henrik, M, 1:e vice ordf
Linander, Annette, C, 2:e vice ordf
Westlund, David, S
Andersson, Janet, S
Hansson, Tony, S
Malmborg, Catharina, M
Melinder, Christine, M
Ottesen, Fredrik, SD
Sandqvist, Johan, SD
Larsson, Håkan, MP
Rhodin, Daniel, L
Svensson-Sixbo, Håkan, V

Fler ansvariga politiker här.

Läs om fallet här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s