Emmanuel Macron är globalisternas vidriga tryne

Emmanuel Macron är placerad som presidentkandidat av de globalistiska makthavarna för att slå undan benen på Marine Len Pen och hindra nationalisterna att få verkligt inflytande över Frankrike. Globalisternas totala dominans över medierna och deras ivriga lanserande av en kandidat som med 100 procents säkerhet kom att förstöra Frankrike ännu mer de kommande fem åren om han vinner bevisar att ondska kontrollerar våra samhällen.

Det är inte uteslutet att Frankrikes väg till en nation som mera påminner om tredje världen med alla dess problem och konflikter nu fördjupas på allvar. Bakom Macron finns krafter med oändliga ekonomiska resurser som kan lägga ned hur mycket pengar som helst och hur många lögner som helst för att hindra en folklig seger ledd av Marine Le Pen. Tillsättandet av Macron är globalisternas tydliga exempel på att de vill förstöra Europa. De vill slå sönder våra nationalstater med hjälp av demografisk krigföring och massimport av främlingar som blir maktens redskap för att kuva infödda, fransmän, tyskar, svenskar och andra folk som globalisterna villl utrota.

En seger för Macron visar att nationalisterna troligen aldrig mer kan vinna tillbaka Frankrike med hjälp av demokratiska val, även om det är viktigt att inte ge upp den striden. För att kunna vinna tillbaka makten är det ett måste att bryta den makt och det inflytande över opinionen som globalisternas medier har. Det gäller för varje land i Europa, inte minst i vårt eget land. Om Macron vinner på söndag är det en sorgens dag. Men kampen går vidare i Frankrike, i Tyskland, i Sverige och på andra håll. Hur mörkt det än ser ut finns det ändå en gnutta hopp så länge det finns nationalister som är breda att försvara sig mot globalisterna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s