Därför har Fabian Fjälling rätt om familjens roll

I debatten om familjefrågor och äktenskapet har Fabian Fjälling helt rätt. För många är frågor kring familj och äktenskap en icke-fråga eller en fråga som de inte tar riktigt på allvar. Men att debattera och förstå dessa frågor är viktigt för vår överlevnad och för att förstå alla de samhällsproblem som vi har – i Sverige.

Vi har enorma demografiska problem, vi har problem med svaga eller obefintliga familjer, vi har problem med skilsmässor och med unga människor som skjuter upp familjebildning för att göra karriär eller leva loppan istället för att bilda familj, bli mogna och ta ansvar för en familj som i sin tur ska ta över och förvalta det samhälle som vi ska lämna över till nästa generation.

Det är inte bara när det gäller migrationspolitik som vi är drabbade av problem, det migrationspolitiska haveriet är ett av många symptom i ett land som befinner sig i djupt förfall.

När Ingrid & Conrad bjöd in Fabian Fjälling att medverka i sitt program var det nog första gången som demografifrågan togs upp på allvar – och det var Fjälling som lyfte ämnet.

Fabian Fjälling (vid tidskod 34:25):

”Det är också en sak i hela västvärlden och Sverige och det är liksom anti-kärnfamiljs, alltså det är så mycket anti-kärnfamilj. Jag tycker ju att kärnfamiljen är ju den basala byggstenen för samhället. Att allting ska inriktas på inte individen utan på familjen och har man gift sig och skaffat barn då är man inte längre en fri individ, utan då är man en del av en familj och det ska politiken inriktas för…. Jag vill att politiken ska inriktas på att bilda traditionella kärnfamiljer.”

– – –

”Jag skulle kunna lösa det demografiska problemet direkt om jag fick oinskränkt makt. En dagisplats kostar 10-15 000 kr i månaden varav föräldrarna betalar någon tusenlapp eller så. Om man säger till alla Sveriges kvinnor att skaffa så många barn ni kan och ni får 10 000 eller 15 000 i månaden per barn – och gärna sex barn. Då har vi ett antal kvinnor som tjänar 90 000 kr i månaden bara på att ha sina barn och ta hand om sina barn själva. Problemet skulle vara löst inom tio år.”

– – –

”Jag skulle vilja se den politiker som säger att ’ge en kvinna 90 000 kr i månaden för att hon har sex barn’ att det är en kvinnofälla. Kvinnor skulle vara de högst avlönade i Sverige om de bara skaffade tillräckligt med barn…. Det är det bästa hon kan göra för sig själv, för sina barn och för sin nation, det är att skaffa många barn.”

– – –

”Jag anser att vår ideologi som vi har byggt vårt samhälle på det är kristna värderingar och om vi hade stått upp för det så hade det inte varit så intressant att komma hit.”

– – –

”Öppna och toleranta är verkligen ett virus för samhället, att vara obegränsat öppen, tolerant och inkluderande, det är detsamma som att säga att vi har inget vi står upp för.”

Fabian förklarar då hur han ser på det som katolik:

”Sex är heligt och det används inom äktenskapet mellan en man och en kvinna för att stärka det som är samhällets viktigaste enhet – kärnfamiljen. Om man sätter igång att släppa ut sex utanför äktenskapet på alla möjliga olika sätt då attackerar man kärnfamiljen, och det är det man gör genom att lära andraklassare hur man har sex. De ska inte ha sådana funderingar, hela idén med sex är att man använder det inom äktenskapet just för att folk ska gifta sig och skaffa barn.”

– – –

Vad vi däremot bör lära oss är vad sex är till för och sex är till för att skapa barn och stärka bandet mellan en man och en kvinna för att göra äktenskapet starkt, och det är viktigt för samhället. Inte bara för mannen och kvinnan inom äktenskapet utan det är bra för samhället att folk gifter sig.”

– – –

”En riktig nationalist försöker att hitta sin livspartner och är trogen till den livspartnern resten av livet… Det är nedvärderande för både sig själv och för kvinnan, och kvinnan är källan för fortsatt liv för ditt folk. Man respekterar inte kvinnan om man använder henne för personlig tillfredsställelse.”

– – –

”Kvinnor ska klä sig anständig. Man ska inte spela för mycket på det här sexuella signalerna för de ska hållas inom äktenskapet. Om man hårdrar det, om en man bara ser sin egen kvinna naken kommer det vara den absolut vackraste kvinnan han någonsin har sett. Och då blir äktenskapet starkt.”

– – –

Man ska inte ha sex utanför äktenskapet.”

– – –

För att kunna bilda sig en uppfattning om vad som är rätt eller fel måste man förstå livet som sådant, det liv som vi har levt i alla tider fram till dekadensens tidevarv när preventivmedel blev varje kvinnas möjlighet att undvika graviditet.

Det var p-piller som gjorde folk mera promiskuösa eftersom ett vidlyftigt sexualliv inte längre behövde leda till graviditet.

Före preventivmedlens tid var det självklart och obligatoriskt inom den civiliserade medelklassen att hålla sexuallivet inom äktenskapet. I det forna Sverige var ett samlag lika med en förlovningshandling eftersom man visste att resultat kunde bli graviditet och barn och att barn skulle födas inom äktenskapet, vilket i alla tider varit normaltillståndet utom i enstaka fall bland förtappade människor. Det betyder att den fornnordiska livsstilen sammanföll med den katolska konservativa synen på familjebildning. Idag lever vi en absurd tid.

Det vi frångått är en rad sedvänjor för att hålla samman familjerna och en viktig sedvänja är att inte gifta sig förrän man efter en tid lärt känna sin partner så att man är säker på – eller så säker som möjligt på – att ett äktenskap ska hålla.

Det var också därför som föräldrar förr skulle godkänna eller förkasta en potentiell partner  för sonen eller dottern eftersom en omgivning ibland bättre kan se eventuella hot och problem.

Nästa fråga är hur vi ska kunna gå tillbaka från ett dekadent samhälle idag till ett mera sunt samhälle som påminner om det forna med alla dess tydliga moralregler. Om vi inte hittar tillbaka till det som Fjälling berör, så kommer vår nation aldrig att överleva. Då fortsätter bara förfallet tills vi alla dör – och dör ut.

Fabian Fjälling visar vägen!

granskning-sverige

Annonser

En reaktion på ”Därför har Fabian Fjälling rätt om familjens roll

  1. Pingback: Därför har Fabian Fjälling rätt om familjens roll | Arab Nyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s