Sveriges Television går under jorden. Gömmer sig för Granskning Sverige.

Syftet med SVT:s kampanj är glasklart. Medborgarjournalistiska folkrörelser som Granskning Sverige skall förbjudas. För att slippa försvara ett sådant odemokratiskt förslag offentligt, går journalisterna på SVT under jorden.

https://www.svt.se/kultur/medier/hot-…

Expressen fick reda på Erik Johanssons riktiga identitet. Erik fick inga mail eller samtal. Han fick stå ut med att brottsdömda journalister gjorde hembesök. 

https://youtu.be/ybgwV2Y2vRc

Rakt framför näsan på trebarnspappan Erik Johanssons helt oskyldiga barn, står Expressen med kameran i högsta hugg och tar bilder, som man i nästa dags papperstidning photoshopar, för att Erik Johansson skall se så skräckinjagande ut som möjligt.

http://www.expressen.se/nyheter/fabia…

En person, som inte har någon koppling till Granskning Sverige, gör då ett rådigt medborgarjournalistiskt ingripande och går hem till brottsdömda chefredaktören Thomas Mattsson och tillika brottsdömda Expresen-journalisten Diamant Sahlihu, för att ställa några frågor. Ingen av dessa två personer behagar öppna dörren för att svara i sina flotta miljonärslyxvåningar. 

https://youtu.be/HUM2pAjJOWg

Under veckan har Expressen tillåtits leka martyrer och tagit på sig offerkoftan på ett, t o m med etablissemangsmått mätt, uppseendeväckande narcissistiskt sätt.

SVT-journalisterna Arash Moktari, Anders Silvergren Blåder och Joachim Sundell vill naturligtvis inte svara på några frågor kring dessa tendentiösa artiklar, som i vanlig ordning dessutom innehåller en mängd felaktigheter

Johan Andersson från Granskning Sverige ringer till SVT och försöker komma i kontakt med några av journalisterna som sprider felaktigheter om Granskning Sverige. Texten nedan är transkriberad från inspelningen.

JA = Johan Andersson, SVT = Sveriges Television.

SVT Kultur har under veckan försökt förmå politiker att förbjuda medborgarjournalistik som Granskning Sverige. Utan att presentera några bevis hävdar man helt svepande att vi skulle ha hotat välavlönade journalister. Expressens chefredaktör, mångmiljonären Thomas Mattsson, görs till offer trots att han beordrat hotfulla hembesök hos Granskning Sverige. Även AFA-aktive Aftonbladet-journalisten Lisa Röstlund får gråta ut trots att hennes organisation systematiskt hotar oppositionen.

När vi ringer SVT för att försiktigtvis fråga om detta hyckleri låter det så här:

SVT: Välkommen till Sveriges Television.

JA: Ja, jag söker Joachim Sundell.

SVT: Mm, varsågod. … Han träffas på sin epostadress.

JA: Ok, då försöker vi med Anders Silvergren Blåder.

SVT: Javisst, vänta lite ska vi se. … Då är han anträffbar via sin mejl.

JA: Ok då försöker vi med Arash Mokhtari.

SVT: Ja vänta lite då. … Anträffbar via mejl.

JA: Ok, ingen av dem har en telefon?

SVT: De är anträffbara via sin epostadress har låtits oss få veta här i växeln.

JA: Men jag frågade om det är någon som har en telefon.

SVT: Ja de har telefoner självklart.

JA: Men de vill inte svara i telefon?

SVT: De hänvisar till sin epostadress, det är den informationen jag har här….

JA: För det är lite konstigt ändå att de alla har krupit bakom mejlskydd, för mejl kan man ju skippa att svara på. Jättekonstigt. Kan du skicka ett litet meddelande till de tre?

SVT: Ja absolut…vad vill du att jag ska meddela.

JA: Jo du kan fråga ’måste man göra hembesök hos er för att nå er?’.

SVT: Ok mmm.

JA: Och så kan du skriva under med Granskning Sverige.

SVT: Granskning Sverige.

JA: Mmm. De har nämligen skrivit en artikel om Granskning Sverige och då vill man ju gärna ha ett svar på varför det är så många felaktigheter i artikel, men då förstår jag att de vill, de skriver felaktigheter och sedan gömmer de sig bakom mejl som de inte svarar på. Perfekt. Ni är verkligen en seriösa organisation SVT.

SVT: Ok, tack ska du ha. Tack hej!

Granskning Sverige är väldigt bekymrade över att etablissemanget gömmer sig bakom mejlväggar. Allt prat om att föra samtal är alltså rena fake news. De vill sprida tendensiös propaganda utan att vanliga människor får lov att ställa frågor. De ljusskygga trollen på SVT spricker när de exponeras i dagsljus. Kanske det är därför de gömmer sig bakom tunga säkerhetsdörrar, vakter och växeltelefonister.

granskning-sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s