Den demografiska frågan är den viktigaste

Idag frågar Gunnar Sandelin, på bloggen Invandring och Mörkläggning, varför vi inte diskuterar den stora demografiska förändringen i landet. Med ”vi” menar han förmodligen det etablissemang som medvetet arbetar på att förändra demografin i Sverige till nackdel för svenska folket. Detta etablissemang styrs och kontrolleras av människor som inte har något intresse av att det ska finnas ett svenskt folk i framtiden. En del arbetar medvetet för att vi ska utrotas, medan andra arbetar för att globalisera Sverige utan en tanke på konsekvenserna och ytterligare andra vill ”hjälpa” människor från fattiga länder att komma hit och få ett bättre liv. Målet och resultat blir detsamma, vi svenskar försvinner och ersätts av andra folk i vårt eget land.

När man ser till de stora konsekvenserna av globaliseringen, migrationen till Sverige, gränslösheten och sätter samman den med alla kampanjer för familjens upplösning, degeneration av nästa generation i spåren av folkblandning och den totala ansvarslösheten hos många som skaffar barn med vem som helst utan tanke på kvaliteter, att en familj med barn ska hålla ihop hela livet, inte upphöra efter kort tid eller på grund av någon impuls eller nyck.

Om vi bara tittar på de siffror som Sandelin presenterar där vi ser att personer med utländsk bakgrund har ökat med 1 137 002 personer sedan år 2000 och att antalet personer med svensk bakgrund har minskat med 21 167 under samma period, så ser verkligheten ännu värre ut.

befolkningsforandring_high_res_2000_2016_tullberg_def

Om vi skulle ta hänsyn till vilka som är pursvenskar och vilka som inte är det skulle siffrorna se annorlunda ut, men frågan är om någon skulle reagera. Idag är blandförhållanden så vanliga och så många att vi kan tala om en babylonisering av Sverige. Våra svenska rötter och det svenska folket blir mer och mer uppblandat och förlorar sin särart, sina kvaliteter och därmed är framtiden för folket hotad.

En viktig fråga ställer Sandelin i sin rubrik. Att etablissemanget inte diskuterar frågan är lätt att förstå, de vill inte upplysa om vart vi är på väg, de förmår inte heller för många av dem som befinner sig i samhällstoppen har gjort karriär på att undvika att tänka. De har bara följt med en ström för att kunna skaffa sig en bekväm tillvaro, ett fint hus, fina bilar och fina resor till värmen då och då. De är människor som måste bort från sina positioner eftersom de skadar landet så mycket.

Det lite mer anmärkningsvärda är varför inte Sverigedemokraterna och andra invandringskritiska rörelser eller bloggar berör frågan mera tydligt. Det handlar ju om liv eller död för svenska folket, för det folk som i generation efter generation slitit och släpat för att de efterkommande ska få ärva ett bra land.

Nu när demografifrågan behöver ventileras mer och oftare än någonsin så är det nästan helt tyst. Det allra värsta är nog att det är tyst inom Sverigedemokraterna som borde lyfta frågan så att den blir ständigt närvarande och den viktigaste av alla frågor.

Om man lyfter den frågan så tvingas man tala om annat som många är rädda för att tala om. Familjen, äktenskapet, barnkullarna, kvaliteten på människor som bildar familj, regler för hur man ska och borde leva för att vi ska reproducera oss och höja kvaliteten på nationen.

Alla som har huvudet på skaft och begriper att migrationspolitik inte handlar om att ”minska invandringen” utan om att sätta stopp för koloniseringen av Sverige och inrätta en myndighet som hjälper de oönskade migranterna att resa hem igen.

Det gäller nu att få fler att fatta att det inte handlar om ifall migranterna är skötsamma, assimileringsbara, intelligenta eller arbetsvilliga, det handlar om att vi måste rädda ett folk från den död som hotar.

Då krävs fyra-, fem-, sex- eller sjubarnsfamiljer och det kräver att vi lämnar det verklighetsfrånvända, meningslösa, intetsägande ytliga livet där materiella ting är viktigare än familj och barn. Istället för statusprylar måste det bli status i medelklassen att ha många barn, att ha stor familj, stor släkt och att man vårdar denna släkt som man vårdar det mest värdefulla som finns – själva livet.

Det handlar inte om att vi ska överbefolka Sverige, det kan räcka med 7 miljoner svenskar i Sverige. Men vi måste hitta tillbaka till vår egen dynamik och identitet och ta kontrollen över landet, över sederna och över våra egna liv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s