Justitieminister Morgan Johanssons reaktion bevisar att Sverige styrs av dumskallar

Den svenska regeringen har inget gott att tillföra svenska folket. Det enda som Stefan Löfven & Co har lyckats med är att låta förfallet i Sverige fortgå på en rad områden, ja egentligen på alla områden. Har regeringen sedan den tillträdde åstadkommit något enda beslut som är till gagn för svenskarna? Svaret är nej.

De inledde sin regeringsperiod genom att låta koloniseringen av Sverige fortgå och lyckade med bedriften att sätta rekord med att ta emot över 163 000 migranter på ett år. Sedan har regeringen haft olika program för att hjälpa mördare och terrorister som befunnit sig på terrorresor i Syrien att återvända till Sverige och här få fler förmåner än vad hederliga svenskar kan få. De ska få jobb i förtur och de ska få bostäder i förtur och erbjudas olika anpassningsprogram för att ”bli en del av det svenska samhället”. I media kallas dessa islamister för ”svenskar”, trots att det på sin höjd funnits en svensk bland alla dessa hundratals islamister, som huvudsakligen har sitt ursprung i Syrien, Irak och andra delar av Mellanöstern.

Sverige har ju inte bara lockat hit omkring en miljon muslimer på ett par decennier eller så, politikerna bedriver en politik som inte gynnar andra än de onda krafter som vill massimportera kolonisatörer för att slå sönder den etniska homogeniteten och rasera det svenska Sverige.

Den som inte har reagerat på omständigheterna kring terrorattentatet och uppräckt den röta som finns i samhället, kommer sannolikt aldrig upptäcka någonting. De kommer att vandra omkring totalt ovetande om att Sverige är på väg mot en avgrund och de kommer aldrig kunna sätta samband mellan migration, otrygghet och islamisering.

Det värsta är att den okunskap som finns inom stora delar av befolkningen beror på medias agenda som säger att mångkultur är bra, att Sverige ska bli mångetniskt och att Sverige därför måste vara ”öppet”, det vill säga låta vem eller vilka som helst kunna ta sig hit oavsett hur det påverkar samhället idag eller i framtiden. Det är bara alternativmedia som förser allmänheten med annan information.

Ett av flera exempel på det politiska vansinne som framstår som tydligt i regeringen var efter att polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, ville utvisa alla som stöder våldsbejakande extremism. Erik Nord skrev på sin twitter:

Inte för att det förhindrat fredagens attack men nog borde vi kunna dra in uppehållstillstånd för de som stöder våldsbejakande extremism.

Erik Nord resonerade också kring att det inte är rätt att vi försörjer människor som vill störta demokratin. Det var inte på minsta sätt en extrem ståndpunkt utan en ansvarsfull sådan som visade att denne polischef ville ta ansvar för sitt samhälle och hjälpa till att hindra fler terrorbrott. Hans tweet gillades och delades av många, men en som inte uppskattade Nords åsikt var justitieministern Morgan Johansson.

Johansson kommenterade Nords tweet så här:

Vi har ju yttrandefrihet i Sverige. Det innebär att man faktiskt har rätt att ha vedervärdiga åsikter. Sen finns det alltid en gräns som man kan gå över när det gäller hets mot folkgrupp.

Johansson markerade också att han kommer att kräva att Nord ”förklarar sig” och att han ”ska” göra det. Han hotade i praktiken med lagen om ”hets mot folkgrupp” för att tysta Nord, samma hot framfördes även mot polisen Peter Springare efter att han lyfte på locket till de problem som finns i samhället. Att vilja skydda Sverige från terrorister är ”vedervärdiga åsikter” och återigen framstår det som tydligt att politikerna verkligen vill förstöra Sverige med hjälp av kolonisatörer. Det är en kombination av dumhet och illvilja som styr politiken.

goteborg-vecka14-gbg.png
Polisingripanden i Storgöteborg bara under en helg

Relaterat:

Granskning Sverige intervjuar Erik Nord den 25 augusti 2015.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s