Anders Ygeman vill ha in fler IS-terrorister i Sverige

Sverige kan inte döma IS-terrorister. Ändå vill Socialdemokraterna ha in IS-terroristerna i Sverige för att ”döma dem”. Förklara det den som kan. Ygemans pressekreterare Fredrik Persson lyckas väldigt dåligt.

I Agenda förslog SD:s Jimmie Åkesson att inga IS-terrorister skall komma in i Sverige. Anders Ygeman svarade att ”men då kan vi ju inte döma dem i Sverige” Journalisterna på SVT gör naturligtvis inte sitt jobb, så Granskning Sverige får ringa och ställa följdfrågor.

https://www.svtplay.se/video/13213043…

Socialdemokraternas allians med Islamska staten kan inte bli tydligare än så här. Sverige utgör idag en fristad åt terrorister, som dessutom ser till att de får bidrag och kan vila upp sig innan de kan åka tillbaka och begå mord. Dags att förstå hur illa svensk Socialdemokrati hamnat.

Johan Andersson från Granskning Sverige ringer till Anders Ygemans pressekreterare Fredrik Persson.

Samtalet utspelas mellan Johan Andersson (JA) och Fredrik Persson (FP) och bottnar i en debatt i SVT:s Agenda mellan Ygeman och Jimmie Åkesson.

FP: Fredrik Persson.

JA: Ja hej mitt namn är Johan…

FP: Hej.

JA: …och jag såg Anders Ygeman i Agenda igår. Det handlade om utvisning av IS-terrorister, som Jimmie Åkesson föreslog… eller illegala då som… inte ska komma tillbaka till Sverige och då tyckte Ygeman att då skulle komma tillbaka till Sverige så att de kan dömas…

FP: Jaa.

JA: …och då, jag fattar inte riktigt, vadå, Sverige dömer ju inga IS-krigare, vi har ju just meddelat att det inte går att döma dem dels på grund av att bevisläget är för svagt och dels att föreningsfriheten är starkare så att man…

FP: Ja precis, men att bevisläget är svagt det är en sak, att det finns en lag som förbjuder är något annat.

JA: Men vi har ju inte lyckats döma någon, vi lyckas ju inte döma någon IS-krigare. Varför ska vi ta hit dem då?

FP: De ska ställas till svars för de brott de har begått, men sedan är det ju så, så fungerar ju rättvisan, finns det inte tillräckligt med bevis kan de inte dömas, det är inget konstigt med det. Så därför måste man hitta på andra sätt och lösa det på till exempel…

JA: Jag förstår…så i praktiken är det så att Anders Ygeman vill ha hit dem för att vi inte ska kunna döma dem.

FP: Nej för att ställa dem till svars för vad de har gjort.

JA: Men när man står så i praktiken och bevisläget är alldeles för svårt och säger som svar på att ’de borde inte komma hit’ och säga ’ jo vi ska ta hit dem så att vi kan döma dem’, det låter helt absurt…

FP: Ja, ja…ja eller döma dem på plats, ja eller döma dem på plats.

JA: …men då kommer de inte hit.

FP: Nej men då måste man ha möjligheter att kunna göra det, den möjligheten finns inte riktigt idag…men det är sådant som man jobbar med för att se över…förbättra rättsväsendet i Irak till exempel…för att kunna göra det på plats när rättsläget är bättre.

JA: Men man upplever det som att socialdemokraterna vill att IS-krigarna ska komma till Sverige.

FP: Ja men då upplever man det väldigt fel för det vill vi inte…

JA: Det gör man ju inte…Jimmie Åkesson sade ju att ’inga IS-krigare till Sverige’, då säger han ’ jo vi måste ta hit dem så att vi kan döma dem’, och i praktiken kan ingen dömas, hur snurriga är ni?

FP: Men det kan de, jo men de kan det…

JA: Hur många har dömts hittills?

FP: Ja men lagstiftningen är ganska ny…

JA: …men ganska ny, den har ju funnits ett par år eller hur?

FP: Nja…e…nej det har den inte gjort, men två kanske, ett…ja…

JA: Och man inte lyckats döma en enda trots att…

FP: Lyssna, jag är pressekreterare, jag är inte intresserad av att debattera med dig. Du har din uppfattning klar, jag tror inte jag kommer ändra på den i första taget heller…

JA: Uppfattning? Jag bara frågar, det är helt ologiskt, varför ska vi ta hit människor som vi ändå inte kan döma i praktiken?

FP: De går att döma, ja precis, men det finns lagstiftning, och det är förbjudet och de ska dömas, står till svars för sina brott, så enkelt är det…

JA: ..men de ska dömas? Men det lyckas ju inte… käre vän, ska ni ändra lagstiftningen så att det blir lättare at döma dem då?

FP: Jo men det finns ju förslag för att man ska kunna hantera det, till exempel döma på plats i Irak… och det finns sådana idéer och det tror jag att man kommer kunna gå vidare med, och då kommer det vara mycket lättare…och det är ett svårt bevisläge…så är det…

JA: Men fram till dess är det väl ganska onödigt att ta hit IS-terrorister…

FP: Men ta hit, he, he vad skulle man annars göra…

JA: Ja inte låta dem komma in i Sverige, det sade ju Jimmie Åkesson.

FP: Jo, jo, jag vet inte vad han sade, men det finns, är man medborgare i en stat så har man också ett åtagande till den staten och gör man det så ska man dömas för de brott man har begått utomlands, så är det va, man kan inte…det går ju inte att hantera, han kanske säger så, men på riktigt så gör man inte så…

JA: Nähä ok. Så det visar sig att vi har ingenting att göra åt alla IS-krigare som kommer till Sverige…

FP: Jo men du har väldigt, väldigt konstig syn på hur rättsväsendet fungerar…

JA: Hur många IS-krigare har dömts? Svara! Hur många IS-krigare har dömts för det de har gjort i Syrien?

FP: Men för sista gången, jag är inte ett dugg intresserad av att prata med dig.

JA: Men kan du svara på det? Hur många IS-krigare har dömts?

FP: Nej, jag kan faktiskt inte det, så hej!

Fredrik Persson slängde på luren.

granskning-sverige

Den svenska politiken när det gäller migrationsfrågor är mer än bisarr, det är fullkomligt galen. Här står våra gränser mer eller mindre helt öppna för vem som helst att komma hit av vilket skäl som helst. När det då och då uppdagas att vi har fått hit människor, som politikerna har kallat allt från kulturberikare, till pensionsräddare och flyktingar, trots att inget av det stämmer, men som i själva verket är en enorm belastning på vårt samhälle och vi försöker utvisa dem, så vill deras hemländer inte ta i dem med tång. Det innebär att Sverige bokstavligt talat fylls upp inte bara med oönskade kolonisatörer utan också med brottsaktiva människor som skadar vårt land.

Anders Ygeman är en lögnare och det vet han om, i början av januari 2016, när vi hade en invasionsliknande migration till Sverige försökte han lugna delar av befolkningen genom att påstå att omkring 80 000 migranter som inte får uppehållstillstånd ska utvisas.

I själva verket bor i stort sett allihop kvar i Sverige med undantag för några tusen. Anders Ygemans politiska gärning är uppenbar, han vill slå sönder vårt land med hjälp av kolonisatörer som utsätter den svenska befolkningen för grova brott. Vi drabbas av inbrott, rån, hot, misshandel, stölder, bilkapningar, vägrånare, våldtäkter och mord men Anders Ygeman, har inte en enda gång fördömt sådana övergrepp och det säger mycket om honom och den regering vi har. De vill förgöra Sverige.

Politikerna vill kanske fylla uppp vårt land med IS-krigare för att det fyller någon slags funktion för det socialdemokratiska partiet. Är det valboskap de behöver? Vill de skynda på islamiseringen av Sverige?

Oavsett vad de egentligen vill så måste de en dag ställas inför rätta för sina samhällsskadliga handlingar.

Annonser

En reaktion på ”Anders Ygeman vill ha in fler IS-terrorister i Sverige

  1. Hans Nilsson

    Allt hopp om att 7 Klöverns politiker skall nyktra till och se verkligheten i Sverige som den är sen många år borta. Riksdagsbeslutet 1975 att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land var och är ett beslut som ALDRIG skulle ha tagits. Vi har under många årtionden sett vad detta helt vansinniga beslut har inneburit för vårt Fosterland och vår Pursvenska befolkning. Det senaste terrordådet i Stockholm är bara ett i raden av brott som bekräftar hur fel detta beslut var.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s