Terrordådet lyfte fram den vansinniga migrationspolitiken

Stefan Löfven gjorde sitt första uttalande om terrordådet i Stockholm samma dag som det inträffade. Vad skulle han säga? Det blev ett ganska kort uttalande som innehöll bland annat följande meningar.

Stefan Löfven:

Jag vill första rikta mig till dig som idag sörjer någon som du har förlorat eller oroas över någon som är skadad. Ni ska veta att hela Sverige är med er.

Redan detta är intressant. Kungen sade i sitt tal: ”Kära svenskar, alla i Sverige”. Politikerna har numera ganska svårt för att tala om det etniska kollektiv som de tillhör. Förr hade man talat som en representant för svenska folket, man kunde säga ”vi svenskar” eller ”det svenska folket”, idag talar man ofta om ”alla som bor i Sverige” eller möjligen ”svenskar” och liksom kungen lägger man då till något som anknyter till ”alla i Sverige” för att inkludera alla om inte hör hit och få dem att känna sig hemma här, men egentligen är det politikerna som med sin nya mångetniska politik vill framställa alla som bor i Sverige som svenskar oavsett vilken folkgrupp de tillhör eller hur länge de har vistats här, trots att själva innebörden av ordet ”svensk” är att man tillhör det svenska folket.

När Stefan Löfven sade ”Ni ska veta att hela Sverige är med er”, så kunde han ha sagt ”hela svenska folket är med er”, men eftersom den nya politiken är mångetnisk så finns inte det svenska folket längre med i några politiska anslag. Så med ”hela Sverige” menar han alla som bor i vårt land, och dessutom inkluderar han i det här fallet statsmakten som han talar som en representant för. Så talar en person som talar för en regim, inte för ett folk.

I det här fallet var det ju dock ganska tydligt för den som studerat saken en del att ”hela ”Sverige” inte alls är med offren för terrordådet. Vi har över en miljon muslimer i Sverige som är helt tysta, med några få undantag för enskilda muslimer eller muslimer som är beroende av statliga pengar och inte vill ta risken att förlora bidrag till sina moskéer eller föreningar. Vi har invandrargäng i förorten som under polisens arbete med terrorbekämpningen utsattes för stenkastnin. Om Sverige hade varit svenskt så hade något sådant aldrig kunnat ske.

Stefan Löfven sade vidare:

Polisen utreder det här som ett förmodat terrordåd och om det är ett terrordåd oavsett om det i så fall utförs av en organisation eller en ensam gärningsman så är målet med terrorismen att underminera demokratin. Att så split mellan människor så att fler ska börja hata och misstro varandra. Men sådana gärningar kommer aldrig att lyckas i Sverige, vi vet att våra fiender – det är de här avskyvärda mördarna, det är inte varandra.

Alla politiker har spytt ut massor av floskler om att terrorismen ”hotar vår öppenhet” och att den är ”ett hot mot demokratin”. Här säger Löfven att ”målet med terrorismen att underminera demokratin”. För det första kan man fråga sig vad Löfven vet om terroristens motiv. Han bara spottar ur sig en floskel för att det ska låta bra. Han vill få allmänhetens stöd för tesen att terroristen är ett politiskt hot – mot det demokratiska systemet.

Men i själva verket är det Stefan Löfven själv som är det största hotet mot den demokrati som idag är så urholkad att det knappt fungerar. Att Sverige idag har över en miljon muslimer och att befolkningen nu består att ungefär 25 procent med utländsk bakgrund är ett tecken på att något är galet i vårt land, mycket galet. Det är också ett tecken på at vi inte längre har någon demokrati även om politiker och makthavare påstår det. Den så kallade demokratin är i själva verket bara ett begrepp som man använder när det passar egna syften.

Att demokratin inte existerar i Sverige visade den så kallade flyktingkrisen 2015-2016 när hela maktapparaten arbetade för att fylla upp Sverige med hundratusentals kolonisatörer från tredje världen. Alla myndigheter, alla statliga organisationer och Stefan Löfven gjorde allt för att Sverige skulle ta emot så många som möjligt och för att alla som kom skulle fördelas över hela landet – mot folkviljan. Stefan Löfven stod öppet och ljög om att ”vi måste hjälpa människor som flyr från krig”, men ingen av de som kom var flyktingar, de var lycksökare som tog chansen att komma till ett land där folket lever under politiskt förtryck och där makthavarna medvetet slår sönder ett tidigare genuint fint samhälle där tilliten och lojaliteten till det gemensamma var äkta.

När journalisterna var på stan och intervjuade folk och medan svenskarna var chockade och försökte bearbeta vad som hänt, stod invandrargäng och flinade och grimaserade hånfullt.

Stefan Löfven:

Och vårt budskap kommer alltid att vara klart, ni kan inte kuva oss, ni kan inte styra våra liv. Ni kommer aldrig någonsin att vinna.

Är mannen vid sina sinnens fulla bruk? Det mångkulturella helvetet som Stefan Löfven har varit med om att skapa styr redan våra liv. Kvinnor vågar inte röra sig ute på kvällar och nätter för att det har blivit så farligt. Övervakningskameror sätts upp på löpande band och ingen ifrågasätter det. Vi har uppmanats att inte ta ut pengar från bankomater på nätterna eftersom risken att bli rånad är så stor.

Det sjuka samhället som socialdemokratin och Stefan Löfven ligger bakom har redan vunnit många delsegrar sedan 1975 när de enhälligt beslutade sig för att gör Sverige ”mångkulturellt” och detta samhälle ser ut att fortsätta vinna nya segrar eftersom migration av kolonisatörer fortsätter. Vi svenskar är påtvingade en poltik som förgör vårt land.

Hundratals alternativa nyhetssidor och bloggar har uppstått för att Sverige är totalitärt och för att den totalitära statens medier manipulerar information så att den ska passa vissa politiska syften. Hela Sverige har drastiskt förändrats och det styr faktiskt våra liv varje dag.

Stefan Löfven:

I den här svåra stunden så visar Sverige också sin styrka. Polis, sjukvård, räddningspersonal jobbar hårt för att hjälpa och skapa trygghet för andra. Människor i Stockholm har öppnat upp sina hem och arbetsplatser för varandra, visat medmänsklighet, värme och respekt. Ni är en stolthet för Sverige.

Allt i Sverige har inte krackelerat. Faktum är att staten kan vara mycket effektiv just för att den är så stor och omfattar så många verksamheten. Den var effektiv när det gällde utplacering av kolonisatörer, vilket var enbart negativt för Sverige. Nu visade staten upp hur den kan ingripa mot yttre och inre hot, men hela den organisationen med polis, sjukvård och räddningspersonal och alla de uppgifter som har utförts i sviterna av terrordådet är en följd av Stefan Löfvens politik. Det var ju Löfvens politik som gjorde det möjligt för terroristen att befinna sig i Sverige. Hur många miljoner det har kostat i skador på samhällsstrukturen vet vi inte. Vi vet att de har kostat människoliv och tragedier, men att offren för terrordådet inte är de enda offren för Stefan Löfvens politik. Varje dag drabbas svenskar av våld, överfall, rån, hot, stölder, inbrott och andra vedervärdiga brott som är direkt kopplade till migrationspolitiken och det är Stefan Löfven som just nu bär skulden till detta.

Alla de svenskar – och även många invandrare – som på olika sätt hjälpte till under och efter terrordådet gjorde mycket goda och hedervärda insatser. Det var ren medmänsklighet. Men bakom denna kuliss fanns det invandrare som ville tjäna en slant på katastrofen genom att ta betalt för att skjutsa folk med bil till annan plats. Det är egoistiska handlingar som svenskar inte ägnar sig åt. Svenskar är bra på att hjälpa utan att göra det för egen vinnings skull.

Stefan Löfven:

Jag vet att många nu är oroade och skärrade och vi är många som kramar dem som vi älskar extra hårt ikväll. Jag och regeringen kommer att arbeta oförtröttligt med allas er trygghet. Ta hand om varandra, och tillsammans tar vi hand om Sverige.

Alla som hade bekanta i Stockholm gjorde vad de kunde för att försäkra sig om att de skulle må bra. Det är ett naturligt och självklart beteende. När Löfven säger att ”jag och regeringen kommer att arbeta oförtröttligt med allas er trygghet” så är det inte klokt – en ren lögn. Han har ju arbetat ”oförtröttligt” på att skapa otrygghet och det är han som är ansvarig för att detta terrordåd kunde ske.

Han säger att ”tillsammans tar vi hand om Sverige”. Notera flosken ”tillsammans” som även kronprinsessan Victoria anammande och framförde under sitt besök vid Åhléns när hon lade en blomma på platsen.

Ännu mer tydligt blir det att Stefan Löfven är direkt ansvarig för terrordådet eftersom den misstänkte personen inte utvisats ur landet trots ett tidigare utvisningsbeslut.

Hur ska Stefan Löfven nu bortförklara att det är han som är skyldig till detta islamistiska terrorbrott mitt i centrala Stockholm?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s