Kärleksmanifestation i Stockholm blev mångetniskt jippo

Den ”kärleksmanifestation” som ägde rum i Stockholm i dag var arrangerad av politiker som försvarar massinvandring och genomsyrades till stor del av propaganda för makthavarnas politik.

En av dem som drog igång arrangemanget och genast fick stöd av kommunpolitikerna i Stockholm var Damon Rasti. Han har gjort sig känd för sina olika protester mot Sverigedemokraterna och sitt hån mot svensk kultur – som han menar inte finns. Det gick ganska fort att få ihop en deltagarlista till manifestationen och här syntes ungefär samma ansikten som brukar återfinnas så snart mångkultur ska försvaras eller SD ska fördömas. En annan medarrangör var vänsterprofilen Nisha Besara, som är född i Turkiet och har gjort karriär inom det socialdemokratiska maktetablissemanget. Hon skriver krönikor i bland annat Expressen och är upphöjd av Bonnierkoncernen som en förkämpe för det som Expressen står för, det vill säga mera mångkultur, mera islamisering och mera svenskhat. Niklas Svensson på Expressen har kallat henne för ”bästa snygga kollegan”. Besara har kallat Donald Trump ”en komplett galning” och ju mer man läser av henne desto tydligare blir det att hon används av makthavarna för att driva samhället i helt fel riktning

Delar av kändiseliten fanns på plats på Sergels Torg och arrangören hade sett till att det var ovanligt många med invandrarbakgrund som uppträdde eller höll tal. Det hela föreföll mest vara ett jippo till försvar för ett mångetniskt samhälle och det är omöjligt att säga att det var en seriös tillställning, trots att Richard Sjöberg från globalistprojektet Postkodlotteriet ställt upp som konferencier.

Sarah Dawn Finer, Rikard Wolf, Nano, Miriam Bryandt och flera andra framträdde.

Karin Wanngård (S) var en av talarna. Hon är ordförande för kommunstyrelsen i Stockholm och har varit med om att legitimera den invasionsliknande migrationen till Sverige. Wanngårds viktigaste fråga är att på alla sätt bekämpa Sverigdemokraterna. En annan politiker som talade var oppositionsrådet Anna König Jerlemyr (M) som markerade att hon ville ”tillsammans” med Wanngård visa avsky mot terrorismen. Gustav Fridolin som aktivt förordat det migrationspolitiska vansinnet och som borde ses som ansvarig för terrordådet och andra grova brott som begås av migranter stod vid podiet tillsammans med andra, huvudsakligen vänsterorienterade medverkande, och det var inte svårt att leda tankarna till någon statspåbjudet evenemang i vilken totalitär stat som helst.

De tiotusentals åhörarna applåderade ivrigt när en av de medverkande, en ”antirasistisk” invandrarna, skrek ut floskler om ”allas lika värde”. Hela arrangemanget var ett sätt för makthavarna att tona ned orsaken till terrordådet och undvika att förklara vilka som har det yttersta ansvaret för vad som hänt.

Att arrangemanget stöddes av vänsterpressen var inte så konstigt. Trådarna mellan den socialdemokratiska makten, stora medier och diverse kändisar som alltid ställer upp när makthavarna kallar har väl aldrig varit tydligare än idag. Det är alldeles uppenbart att de vill förmedla sin bild av Sverige och att den bilden ska bli att ”alla som bor i Sverige oavsett etnisk eller religiös bakgrund” ska hålla ihop och värna om ”det öppna samhället” – som i själva verket är ett mångetniskt helvete.

På twitterkontot #kärleksmanifestationen som skapats av arrangören var det inte alla som var nöjda med resultatet. Inte ett enda ord som skulle kunna betraktas som en intressant eller tankeväckande iakttagelse om vart samhället är på väg gjordes.

charlie-nord-stocharlie-nord-st

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s