Hur ska man orka kommentera alla journalisters intetsägande kommentarer?

Hela dagen har media rapporterat om ett dåd som inträffat i Stockholm och som sedan uppgraderas till ”ett misstänkt terrorbrott” och ”en attack mot Sverige”.

Exakt samma journalister som man vet försvarar massinvandring och islamisering och som alltid avfärdar varnande röster om att Sverige kan drabbas av terrordåd sitter nu och berättar för oss att det har hänt och ger röst åt sådana som ”aldrig trodde att det kunde hända i Sverige”. Några verkliga analyser om vad följderna blir när man öppnar gränserna för kreti och pleti kommer vi inte att få höra eftersom den svenska opinionsbildningen kontrolleras av politiskt godkända journalister.

Hur ser Åhléns nu på sina kampanjer för muslimska klädedräkter? Är även Åhléns medskyldiga som ju faktiskt tycker att det är bra att Sverige fylls upp med muslimer? Svaret är att hela det svenska etablissemanget är medskyldiga och det gäller även företag som skapar bilden av att det mångetniska samhället som något positivt.

Samma polischef som bortförklarade ett mord på ett asylboende genom att antyda att gärningsmannen hade en taskig uppväxt är nu en av dem som ska leda utredningen i ärendet.

I morgon ska Stefan Löfven hålla tal och kanske säga att det är viktigt att vi försvarar ”det öppna samhället” och kanske passar han på att hylla muslimer för deras goda insatser för Sverige. Om han dessutom fördömer rasister och islamofober som inte vill att Sverige ska gå under så har han gjort det han är satt för att göra, nämligen att förgöra Sverige.

Han kommer självfallet att uttrycka medkänsla för de offren och deras familjer, men allt är bara ett elakt spel. Stefan Löfven har aldrig visat någon medkänsla för människor som drabbats av den politik som han har bedrivit. Har någon hört honom uttrycka medkänsla för offren för de grova brott som tiotusentals svenskar utsätts för varje år av migranter som aldrig borde ha släppts in i vårt land?

Stefan Löfven är liksom hans föregångare Fredrik Reinfeldt inget annat är en bedragare. Löfven kan i morgon skylla på vad som helst, men det är han själv och hans politik som är orsaken till det avskyvärda brottet utanför Åhléns. Han är även skyldig till andra brott som begås av människor som inte hör hemma i vårt land.

Det viktigt att utreda skuldfrågan. Den som släpper in ormar bland möss, rävar bland höns, eller vargar bland får bär skulden till följderna.

I det här fallet borde den skyldige borde låsas in och sedan kan man gott slänga bort nyckeln.

Annonser

En reaktion på ”Hur ska man orka kommentera alla journalisters intetsägande kommentarer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s