Anna Kinberg Batra klarar inte av att fatta

Anna Kinberg Batra medverkade i kvällens Aktuellt och fick frågor om terrorattacken.

”Det här är en attack mot hela Sverige…Jag satt i en bil med min dotter när det här händer och att försöka förklara för barn varför det finns sådan ondska, vad är det för några som vill oss så illa och som vill attackera på det här viset, det är väldigt svårt för vem som helst att förklara. De alla flesta har ju sökt sig till sina familjer, försökt få tag i folk och så på eftermiddagen och tänker ’varför kan det här hända oss’. Vi har vetat att det finns en hotnivå och det kan hända, men när det ändå slår till med full kraft då reagerar ju alla tror jag med chock och fasa.”

Politikerna är nu fulla av floskler. De står antingen som utropstecken och låtsas inte förstå någonting, eller så är det verkligen så att de inte begriper någonting. Vi svenskar frågar inte ”hur kunde detta hända?”. Vi vet att det hände för att politiker som Batra har medverkat i att fatta vansinniga beslut och låtit kolonisatörer välla in i Sverige.

Ann Kindberg Batra som tydligt och öppet stödde regeringen Reinfeldts politik som gjorde att över 700 000 migranter från tredje världen kom hit ska försöka förklara för sin dotter varifrån ondska kommer. Hon säger att det är svårt.

Men i det här fallet är det ju hur enkelt som helst. Ondskan finns i hennes eget parti och hon är själv en del av den. Hon talar ofta om vikten av ”öppenhet”, det vill säga mer eller mindre öppna gränser, EU-stöd, FN-stöd och stöd till ”integration” som leder till utplåning av svenska folket.

När någon frågar ”varför detta kan hända oss”, så är svaret att det beror på politiker som Anna Kinberg Batra. Hon är en av många ansvariga för att Sverige söndras, splittras, skadas och förfaller. Hon medverkar till att Sverige koloniseras, men vill inte ta ansvar för sin politik.

Hon är lika medskyldig till terrordådet som Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt och många andra.

Annonser

En reaktion på ”Anna Kinberg Batra klarar inte av att fatta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s