Aldrig mer Drottninggatan i Stockholm

Drottninggatan i Stockholm är en vedervärdig och sällsynt trist gata. Den är lång och den innehåller inget som man inte kan undvara. Den är ogästvänlig, den är mångkulturell och den representerar det sämsta av Sverige. Det enda som är av någorlunda intresse är några äldre fastigheter med spännande arkitektur längs norra delen av gatan.

Om man befinner sig centralt på Drottninggatan en kväll är det svårt att tro att man befinner sig i Sverige, snarare i Beirut eller någon större stad i Turkiet. Det är bara byggnaderna som skvallrar om något annat. Här ligger också varuhuset Åhléns, det största i Åhlénskedjan, som säljer kläder till muslimer och i sin reklam slår ett slag för islams närvaro i Sverige. Nu fick de känna på den. Södra delen av Drottninggatan ligger nära regeringskvarten och består av moderna mycket trista fastigheter och kvarter. De ansluter till de många kvarter som revs under 1960-talet när vackra byggnader försvann i ett rivningsraseri utan motstycket i Sverige – som dåtidens socialdemokratiska makthavare genomförde.

I närheten av Åhléns finns Sergels Torg, Kulturhuset och ännu fler trista byggnader. På Sergelplattan har det förekommit knarkhandel sedan den byggdes 1960-talet. Platsen är ogästvänlig och här befinner man sig bara om man är av nöd tvungen, beroende på jobb eller annat.

Den som har tvingats vistas i den mardrömmen en tid upplever det som en enorm befrielse att komma till någon trevligare del av Stockholm eller en mera svenskdominerad förort. Det bästa man kan göra åt detta är att riva skiten och bygga nytt i mera klassiskt traditionell stil.

Sedan det misslyckade terrordådet på Drottninggatan 2010 har det stått klart att Sverige kan drabbas av ett nytt terrordåd när som helst. Det har varit uppenbart för varje tänkande människa, men inte för politikerna – för de kan ju inte tänka.

Nu har massa oskyldiga människor drabbats. Många lemlästades av den eller de kolonisatörer som stal lastbilen och körde rakt över människor utan minsta hänsyn till det öde och lidande som skulle drabba dem.

Det bästa stockholmare kan göra är att aldrig mer besöka Drottninggatan och att så fort som möjligt flytta från Stockholm. Lämna skiten bakom er! Flytta till en ort som är så svensk som möjligt, gärna en mindre ort med max 10 000 invånare!

Lämna det mångkulturella helvetet! Det gäller även er som bor i Malmö, Göteborg och i andra liknande helveten.

FLYTTA BORT FRÅN SKITEN!

2 reaktioner på ”Aldrig mer Drottninggatan i Stockholm

  1. MartinA

    Och lägg märke till var infrastruktur sträcker sig mot Stockholm. Allt Stockholm har har det parasiterat från resten av sverige.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s