Karin Ekman på SVT är ett symtom på en stat som i desperation jagar regimkritiker

Karin Ekman på SVT är bara ett symtom på den sjuka statens behov av att tysta regimkritiker. Hon var den som personifierade hur SVT tog det politiska förtrycket i Sverige till en ny nivå. Hon är ”chef Sociala kanaler SVT Nyheter” och den åtgärd som hon och SVT vidtog för att hänga ut personerna bakom grupperna Stöd svenska polisen och Rädda vården på facebook är en åtgärd som vi kommer att få se mer av. Det hela är sanktionerat från SVT-ledningen och ett led i den socialdemokratiska regimens åtgärdspaket för att slå ned på regimkritiker och varierande slag. Den nya inriktningen har presenterats officiellt av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och strax efter presentation tillförde regeringen ett antal miljoner, som ska användas till förslag, utredningar och annan verksamhet inom MSB för att tysta regimkritiker eller bedriva häxjakt på dem och hitta på ”kontakter på med Ryssland”, för att framställa dem som personer eller grupper som går främmande makts ärenden. MSB:s förslag till åtgärdspaket kan också bli föremål för ny lagstiftning. Makthavarna är nämligen desperata över att se befolkningens förtroende för ledande politiker minska drastiskt. Både Katerina Janouch och Peter Springare har gett regeringen huvudvärk och den försöker de bota med hjälp av mer demonisering av regimkritiker.

I några styrelserum har den nya inriktningen fastställts i smyg och vi ser nu resultaten. Angreppen på alternativmedia från Bonnierkoncernens medier är ett ytterligare tecken på hur makthavarna intensifierar sina angrepp. Mats Dagerlind kunde i Radio Avpixlat påvisa att DN huvudsakligen var ute efter att sprida desinformation, inte fakta. Granskning Sverige har visat att olika makthavare agerar utifrån en tvivelaktig agenda och ljuger för att motivera sina kampanjer mot regimkritiker. Man använde till exempel den avdankade överåklagaren Sven-Erik Alhem för att framställa invandringskritik som brottslig och man skyr inga medel för att störta vårt land i fördärvet.

Sedan man 1975 fattade beslut om att Sverige skulle bli mångkulturellt har makthavarna steg för steg använt sig av demografisk krigföring för att slå sönder det tidigare homogena Sverige, som svenska folket varit så stolta över. Fredrik Reinfeldt såg tillsammans med sin alliansregering till att Sverige tog emot över 700 000 migranter och öppnade Sverige för nästan fri arbetskraftsinvandring för att öka inflödet ännu mer. Stefan Löfven släppte in över 160 000 migranter från tredje världen på ett år och stiftade sedan lagar för att alla kommuner skulle tvingas att ta emot migranterna och ge dem uppehälle. Makthavarnas landförräderi saknar gränser och det fortsätter varje dag. Makthavarnas viktigaste uppgift är att slå sönder den svenska nationen i grunden och nu är det skolor och ungdomar som är målet för nästa våg att hjärntvätt. Kolonisatörerna som har kommit hit från tredje världen ska tvingas in i samtliga skolor för att varenda elev ska vänja sig vid att de finns här och att de ”är en del av oss”. Propagandan för ett mångetniskt Sverige har ökat kraftigt sedan 2016 och förutom bland politikerna så är det de multinationella företagen som sprider den.

Regeringen är nu på väg att fundera på nästa steg när det gäller att på ett så systematiskt sätt som möjligt blanda upp svenska folket. ”Segregationen” ska mötas med ”integration”. Det senare är ett medel för att tvinga varje del av samhället att leva och bo så mångetniskt som möjligt. När svenska föräldrar skickar sina barn till så svenska skolor som möjligt för att slippa mångkulturen ses det av makthavarna som ett problem. Att försöka ge sina barn en trygg skolmiljö är inget som tilltalar politikerna. Stefan Löfven sade idag på ett möte med Riksdagsjournalisternas förening:

I grunden är det bra att människor får välja, man ska ges den möjligheten, men nu är det inte alltid så fritt, eftersom alla inte kan välja. Sen har vi ett problem med segregation, något som OECD påpekat och vi ser själva att vi har en för ojämlik skola. Vi behöver ha en mer blandad skola.

Det räcker för att den observante ska förstå att alla skolor kommer att bli mer ”blandade”. Som en följd av det kommer det uppväxandet släktet i högre grad att bokstavligt blanda sig med främmande etniska grupper och dessutom uppmuntras till det. Vi har att göra med en politik av utrotningskaraktär, där svenska folket ska försvinna som etnisk grupp och inget ska få stå i vägen för den politiken. Därför kan vi räkna med nya regelsystem och kanske lagstiftning.

Sverige kommer ohjälpligt att gå under om vi inte reagerar – och reagerar på rätt sätt. Sverige har varit ett enhetligt land, med en enhetlig befolkning och en enhetlig kultur. När vissa människor i spåren av förfallet försöka återuppväcka förlegade, misslyckade och främmande ideologier eller skapar sekter för egna intressen så är det makthavarna som blir glada. Deras högsta önskan är ett splittrat svenskt folk som drar åt olika håll istället för åt det traditionellt svenska hållet.

Det finns några saker som är viktiga att förstå. Det första är att den politik som bedrivs av makthavarna är genomtänkt. De har en plan, vilket inte alla ”Sverigevänner” har. I en plan för att återta kontrollen över vårt land är det sista vi ska göra att skapa olika ”ideologier” som söndrar befolkningen och skapar motsättningar. Vi behöver ett program som är präglat av pragmatism där varje punkt leder tillbaka till mera svensk sammanhållning inom de flesta områden.

Sverige är mycket illa ute, med betoning på illa. Det är inte bara det mångkulturella helvetet som vi påprackas utan också en rad familjefientliga tilltag som skadar kärnfamiljens anseende och uppmuntrar till lättsinne, skilsmässor, alldeles för få barn i varje familj och allt möjligt annat som skadar våra bästa traditioner inom familjeområdet. Nu kommer Löfven & Co sätta i system att vi ska blandas mera och det betyder att etniska svenskar, huvudsakligen unga, omdömeslösa kvinnor med avstängda hjärnor och outvecklad logisk förmåga, ”som vill öppna sina hjärtan”, ska uppmuntras att blanda sig med den från tredje världen importerade befolkningen.

När mannen bakom Youtube-kanalen Millennial Woes besökte Sverige så sade han:

”Det mest deprimerande med besöket i Stockholm var att se den höga närvaron av rasblandade par. Mer än jag sett i Holland, mer än jag sett i Tyskland, möjligen att Amsterdam hade fler, men i Stockholm var det fruktansvärt. Och det är nästan alltid en vit etnisk svensk kvinna och en brun man, sällan det motsatta. Det gick inte att undvika att se hur framträdande det var.”

När massinvandringen, som egentligen inte är invandring utan en invasion, fortsätter så vet vi att Sverige kommer att gå under. Vårt land kommer att vara förlorat för att vi öppnat våra gränser och för att vi föder för få barn i svenska familjer. Millennial Woes iakttagelse om Sverige borde säga något.

Den återkommande frågan om vad som bör göras svarar vi inte på. Om ingen svensk hittar nyckeln till lösningen på problemet så kommer vi ohjälpligt att försvinna som folk. Kolonisatörer tar över landet och islam blir sedan den dominerande religionen. Allt enligt makthavarnas önskemål. Hur vet man att makthavarna önskar en sådan utveckling? Svaret finns i deras handlingar. När journalister, politiker eller invandrare dör eller mördas ingriper hela samhället med hyllningskörer för offret och omfattande utredningar och fördömanden mot gärningsmännen. Men när svenskar utsätts för inbrott, överfall, misshandel, rån, stölder, våldtäkter eller mord på löpande band så ringer inga klockor för offren, inga lagar ändras för att skydda befolkningen och inga politiker ber om ursäkt för vad deras politik har orsakat. Om politiker hade visat minsta empati för svenskar som drabbas av det mångetniska samhällets fasor så hade de gjort det tydligt och visat att de menat det. Idag ser vi på sin höjd en del reaktioner som mera tyder på en vilja att locka röster än att skydda folket.

Karin Ekman då? Hon representerar en avart i Sverige. Denna avart finns inom myndigheter, statliga organisationer och stora medier och de har sina lojaliteter hos de makthavare som styr landet. I styrelserummen fattar man beslut om åt vilka håll man vill driva Sverige och de som medverkar i att driva Sverige åt fel håll är allihop korrumperade och del av maktordning som har kunnat upprätthållas för att Sverige är totalitärt. De totalitära och farliga medlöparna sitter på SVT, på tidningsredaktioner, på myndigheter och i riksdagshuset – och de måste granskas.

Annonser

En reaktion på ”Karin Ekman på SVT är ett symtom på en stat som i desperation jagar regimkritiker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s