Fabian Fjälling tipsar om ett företag som säljer bra kök

Fabian visar glädje över ett riktigt lyckat telefonsamtal. Han ringde till ett företag som annonserade i den särbilaga som sörmlandspressen inklusive Eskilstuna-Kuriren skickade ut till 130 000 hushåll.

Fjälling förklarade för företagaren att hans annons figurerat i ett för företaget ofördelaktigt sammanhang genom att annonsen fanns tillsammans med en smutskastningskampanj mot Granskning Sverige. Fjälling och företagaren kom bra överens och det bästa med samtalet var att företagaren skulle ta kontakt med andra annonsörer och berätta om vilka sammanhang deras annonser har förekommit.

Gil Garcia från EB Kök Enstaberga säger till Fjälling:

Vi vill sälja kök till folk, till vettiga priser, som är måttanpassat och tillverkat i Sverige. Vi skapar arbetstillfällen i Sverige.

eb-kok-enstaberga

Gil uppmanade Fjälling och Granskning Sverige att fortsätta med det som de håller på med.

I ett uppföljande samtal berättade Gil att han talat med Sörmlands Nyheter (som var en av tidningarna bakom kampanjen mot Granskning Sverige och särtrycket som spreds till hushållen) och kritiserade dem för både kampanjen mot Granskning Sverige och annonsplaceringen. Han framförde även kritik mot tidningen för det sätt som media agerade på mot Granskning Sverige. I praktiken var det också företagets annonspengar som finansierade särtrycket och det var Gil upprörd över.

Fabian Fjälling har agerat mycket föredömligt och så borde många fler göra. Varje gång annonsörer annonserar i press som bedriver hetskampanjer så borde företagen bli upplysta om sammanhanget. Alla känner inte till hur annonser placeras eftersom det sker via särskilda annonsföretag.

De flesta företagare vill sälja sina produkter, inte delta i hysteriska kampanjer för massinvandring, vilket de ofta ofrivilligt gör när deras annonser bekostar en tidnings åsikter.

I det här fallet kan nu alla som är på väg att renovera sina kök anlita ett företag som sätter sina kunder främst, tillverkar sina produkter i Sverige och skapar arbetstillfällen här.

granskning-sverige

Annonser

En reaktion på ”Fabian Fjälling tipsar om ett företag som säljer bra kök

  1. Pingback: Kristina Levin på Eskilstuna-Kuriren ger arrogansen ett ansikte – Medborgarinitiativ för Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s