Eskilstuna-Kuriren fortsätter sin hatkampanj mot Granskning Sverige

Ett par personer från Granskning Sverige har orsakat ett av de största tidningsdreven i landet på länge. Huvudsakligen två-tre personer, pseudonymerna Johan Andersson och Erik Johansson har (tidigare tillsammans med Nina Drakfors) ställt mängder av frågor till makthavare som uppenbarligen inte tål att granskas. Istället för att svara på frågor om varför de ljuger, vinklar eller sprider fejknyheter så har de med alla medel och stora resurser skapat spärrlistor för de telefoner som Granskning Sverige ringer från, gömt sig i sina kontorsrum och sagt till i receptionerna att de är bortresta, sitter i möte eller är oanträffbara. I tidningshusen sitter de och darrar av skräck för att Johan Andersson eller Erik Johansson, numera under sitt rätta namn Fabian Fjälling, ska ringa och ställa någon konstig fråga. Oron är så stor att många medier inklusive Eskilstuna-Kuriren har satt i system att fabricera lögner för att framställa Granskning Sverige som nazister, fascister, högerextremister, främlingsfientliga och även som troll i en trollfabrik där man producerar Putinvänlig information som sprids på alla håll och kanter.

Granskning Sverige ställer frågor till journalister och andra som under lång tid har haft monopol på att ljuga och hetsa mot invandringskritiker. Granskning Sverige har avslöjat makthavare som en samling rätt sorgliga figurer som lever i en egen bubbla där de enbart umgås med likasinnade och aldrig behöver konfronteras med den verklighet som de genom egna beslut har skapat för oss andra som sedan drabbas av denna verklighet.

Politikerna och journalisternas brist på förståelse för människor som drabbas av överfall, inbrott, misshandel, våldtäkter, mord och stölder är häpnadsväckande. När dessa journalister utsätts för kritik för sin bristande verklighetsuppfattning går de i taket. När Granskning Sverige ringer dem och ställer frågor slänger de på luren eller rusar in på sitt kontor och ber någon kollega svara och säga att de” sitter i möte”. Vi har att göra med en samling mytomaner som ljuger för att slippa svara i telefon och sedan ljuger när de skriver om Granskning Sverige. Dessa journalister är fega och ynkliga och tål inte den minsta granskning.

Hela mediesverige tycks vara djupt engagerade i funderingar på hur man ska knäcka frågeställarna från Granskning Sverige. Nu har de sörmländska tidningarna Eskilstuna-Kuriren, Södermanlands Nyheter och Katrineholms-Kuriren skickat ut en gemensam gratistidning till 130 000 hushåll i Sörmland. Huvudsyftet med bilagan är att varna så många som möjligt för Granskning Sverige och försöka framställa GS som suspekta.

Den för detta åklagaren Sven-Erik Alhem, som har släpats fram i decennier för att hota invandringskritiker med lagen om hets mot folkgrupp, gör nu på ålderns höst vad han gjort under hela sitt liv. Han försöker skrämmas. Han säger i Eskilstuna-Kuriren att ”Granskning Sveriges främlingsfientliga uttalanden kan vara brottsliga”. Detta kan snarare tyda på att Alhem är senil och att media använder honom som ett spöke för att skrämma invandringskritiker till tystnad.

Det finns ingenting som Granskning Sverige har sagt eller gjort som är brottsligt. Om staten ändå skulle anse det, så är det snarare staten som är brottlig genom att med hjälp av lögner, hot och lagar försöka tysta människor som är oroliga över utvecklingen i landet.

Eskilstuna-Kuriren kallar Granskning Sverige konsekvent för en ”trollfabrik” och denna trollfabrik vill man komma åt med lagens hjälp. Sista vi hade troll i Sverige var på 1600-talet och dessa troll ville makten också komma åt, fast då med halshuggning och bålbränning. År 1697 ställdes naturläkaren Jon Persson inför rätta för samröre med troll och han avrättades genom halshuggning, partering och stegling.

Det patrask inom journalistkåren som nu tar hjälp av åklagare och hela det övriga mediesverige skiljer sig inte från dem som gjorde sig skyldiga till mord på dåtidens ”troll” och ”häxor”.

Vi har att göra med människor som medvetet ljuger, som medvetet förföljer människor på grund av deras åsikter och vi har att göra med – i många fall – psykopater inom journalistkåren – som ser möjligheter i att få släppa ut sitt personliga hat mot åsikter eller företeelser de inte gillar.

Granskning Sverige har avslöjat alla dessa figurer och dessutom bevisat att Sverige har västvärldens mest ensidiga medier och att Sverige är det mest totalitära landet i väst, bland annat på grund av det stora antalet myndigheter och statliga organisationer som samverkar för att uppnå vissa politiska mål – ofta i strid mot folkviljan. Inget annat i land i väst har en befolkning som så systematiskt har utsatts för politiska övergrepp som i sin tur medfört psykologisk och fysisk krigföring mot den svenska befolkningen. Den psykologiska krigföringen består i att samtliga medier försvarar och uppmuntrar och framtvingar ett mångetniskt samhälle. Varenda storföretag och varenda TV-program innehåller dold eller öppen propaganda för mera mångkultur. Svenska folket drabbas fysiskt när importerade brottslingar rånar oss, gör inbrott i våra hem och överfaller oss på gator och torg. Allt detta försvaras och uppmuntrar medierna. Samma medier använder sig av psykologisk krigföring för att förhindra kritik mot makthavarnas övergrepp på svenska folket.

Det är så man ska se medias angrepp på Granskning Sverige. Några enstaka ringares telefonsamtal och frågor har orsakat mer upprördhet på redaktionerna än alla de mord, överfall och våldtäkter som drabbar befolkningen varje dag. Det säger allt om medias agenda.

Den som vill ge stöd till Granskning Sverige kan göra det via:

Swish 0707730230

Banköverföring Handelsbanken
Clearing: 6238
 Konto: 848 234 308

Iban: SE70 6000 0000 0008 4823 4308

Bic: HANDSESS

granskning-sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s