Tre miljoner migranter väntar på tillfälle att ta sig till Europa

EU-kommissionären Dimitris Avramopoulos sade igår i samband med ett besök i Aten att omkring tre miljoner ”flyktingar” väntar på at ta sig från Turkiet till Grekland och sedan vidare in i norra delarna av Europa. Eftersom den europeiska kontinentens folk är försvarslösa och låter våg efter våg av migranter ta sig in i våra länder så kommer vi obönhörligen att få se en fortsättning på den tidigare migrantvågen 2015-2016. Då lät de styrande politikerna gränserna stå öppna för en regelrätt invasion och dessa politiker har sedan låtit flertalet av dem som kom få stanna kvar. Det räcker som bevis för att styrande politiker önskar söndra våra länder och att ledande politiker i Sverige är ytterst farliga och hänsynslösa människor.

Avramopoulos berättade att det avtal som tecknades förra året mellan Turkiet och EU har minskat strömmen, men nu kommer signaler som kan innebära att fler kommer igen. Turkiets president har flera gånger hotat Europa med en ny flyktingvåg för att skaffa sig politiska fördelar.

Politikerna i Frankrike och Tyskland kommer sannolikt att vara försiktiga med att låta inflödet öka före valet i Tyskland i höst, men därefter kanske de öppnat kranarna igen och då kan vi räkna med att Europa står inför en ny migrantvåg.

Migrantinvasionen till Europa är uppmuntrad av vissa politiska krafter och inflytelserika medier som har en tydlig agenda om att radera ut de nationella identiteterna i Europa.

Redan nu sitter tusentals migranter i ankomstläger på öarna i östra Egeiska havet och väntar på att ta sig vidare. Det är viktigt att vi svenskar håller garden uppe och aldrig accepterar att migranter från tredje världen tillåts få permanent uppehälle här. De måste sändas tillbaka snarast.

Annonser

En reaktion på ”Tre miljoner migranter väntar på tillfälle att ta sig till Europa

  1. Detta tydliga måste fram mer:
    ”Det är viktigt att vi svenskar håller garden uppe och aldrig accepterar att migranter från tredje världen tillåts få permanent uppehälle här. De måste sändas tillbaka snarast.”

    Vi skall ALDRIG tillåta dem över gränsen för då är det kört!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s