Anders Ygeman spred fejknyheter om våldtäkter

Anders Ygeman hävdar efter våldtäktsommaren 2016 att ”det är inte fler sexövergrepp än för 20 år sedan”. ”Det är bara anmälningsbenägenheten som gått upp, vilket i grunden är positivt” Detta är en fakenyhet!

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/…

 Granskning Sverige ringer och frågar på källa på Anders Ygemans och Socialdemokraternas påstående, som de har kört med i alla år.

Just detta faktumet visar att de ljuger, eftersom det är en omöjlighet att sexövergreppen är konstanta när anmälningarna ökar.

Låt t ex säga att det enligt mörkertalsberäkningar var 4000 våldtäkter 1990, men att bara 2000 anmäldes. Om det då stigit till 4000 anmälningar år 2000, kan man hävda att ”nu har vi täppt igen mörkertalet”.

Men när anmälningarna ökar för varje år som går, blir ju till slut ”det var lika mycket förr”-argumentet omöjligt. För varje år som anmälningarna ökar, så måste ju också det historiska mörkertalet öka proportionerligt. Om det är 6000 anmälningar 2015 måste man plötsligt öka 1990 års mörkertal till 6000.

Logik!

Ingen kan kontrollera mörkertal historiskt. Därför använder Socialdemokraterna det som en lögnbuffert, i syfte att skydda sina importerade väljare från kritik.

Attitydundersökningar visar snarast att människor slutat anmäla eftersom polisen ändå inte kan göra något.  

Inte nog med det. Granskning Sverige hittade bevis för det på Big Slap-festivalen 2015, skedde upprepade sexövergrepp, men den socialdemokratstyrda polisen fick inte in en enda anmälan, eftersom de vägrade ta emot polisanmälningar på plats. Allt för att mörka sanningen om sexövergreppen.

https://youtu.be/gCXDq-F6n5Y

De inblandade i samtalet är…

Johan Andersson från Granskning Sverige som på löpande band avslöjar politiker, journalister och andra makthavares lögner och agenda.

Fredrik Persson är Anders Ygemans pressekreterare och ser till att ingen riskerar att ställa kritiska frågor till Ygeman. Istället tar Persson emot sådana frågor, men för att göra det bekvämt för sig slänger han på luren när frågorna blir svåra.

JA = Johan Andersson, FP = Fredrik Persson

FP: Fredrik Persson.

JA: Hej mitt namn är Johan.

FP: Hej:

JA: Jag har en fråga angående att Anders Ygeman har sagt att det är inte värre med sexövergrepp idag än vad det var för 20 år sedan. Vad har han för källa på det?

FP: Han, han, jag vet inte om han uttryckt sig så, vilken tidning, vilken media ringer du ifrån.

JA: Granskning Sverige.

FP: Jaha. Vad är det som inte stämmer?

JA: Vad sade du?

FP: Jag hör vad du säger, jag kan…

JA: han säger at det inte är värre än för 20 år sedan. Vad är det för källa?

FP: Jag kan inte svara på rak arm, men jag kan kanske få återkomma.

JA: Ok, men det här är rena fejknyheter.

FP: Tack för att du ringde, tack för att du ringde.

Samtalet avbröts, men Johan Andersson ringde upp igen dagen efter.

FP: Fredrik Persson.

JA: Hej det var Johan här, Johan Andersson från Granskning Sverige, jag ringde igår om att Ygeman säger att det är lika mycket eller mer våldtäkter för 20 år sedan än vad det är nu på festivaler, med sexuella övergrepp…

FP: Jaha…

JA: har du plockat fram någon källa på vad han har fått det ifrån?

FP: Nej men jag tror vi pratade klart igår.

JA: Du sade att jag skulle återkomma, sade du…

FP: Ja, men jag tror att det får vara så här, det blir jättebra, tack för att du ringde, hejdå.

Fredrik Persson slängde på luren.

Samtalet är intressant då det visar att svenska politiker medvetet ljuger för att försköna bilden av verkligheten. Nästan alla politiker som yttrar sig om migrationsfrågor ljuger, vinklar, förskönar verkligheten eller utelämnar viktiga fakta.

Om Fredrik Persson hade varit ärlig så hade han glatts över att någon ringer och vill försöka hjälpa till att få fram sanningen, men Fredrik Persson var mest rädd för att hans egna och Anders Ygemans lögner skulle avslöjas och därför slängde han på luren.

Varje gång ni ser Anders Ygeman i TV ska ni påminna er om att han sprider fejknyheter för att framställa den fullkomligt vettlösa massinvandringen som en tillgång som är gynnsam för landet.

granskning-sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s