Nya hatkampanjer från Bonnier – Expressen och DN sprider mera hat mot SD

Bonnierpressen har som många kanske noterat gått in med hela sin arsenal för att bekämpa alternativmedia, SD och enskilda invandringskritiker. De lägger ned mycket pengar nu på att jaga folk med ”fel” åsikter. Samtidigt har Bonnier kommit fram till att de ska ge stöd till Centerpartiet i valet 2018.

Vad vi har att göra med är en svenskfientlig mediekoncern som ser hela sin agenda hotad när invandringskritiker ifrågasätter den politik som backas upp av Bonnier.

Bonnier har som bekant försvarat massinvandring sedan de startade Expressen 1944 för att mera tydligt kunna bekämpa oss svenskar i vårt eget land. Idag bör vi fråga oss vem och vilka som släppte in släkten Bonnier till Sverige och om det inte vara ett gigantiskt misstag som kan rättas till innan det är försent. Staten skulle kunna konfiskera deras tidningar, sätta ägarna i karantän i väntan på utvisning och sedan överlåta hela koncernen till Sverigevänliga krafter.

Låter det extremt?

Fråga då istället vad som händer om vi inte ingriper mot dem utan låter dem fortsätta förstöra Sverige. Då riskerar vi att gå under.

Bonnier hatar det svenska Sverige. De har inte bara agerat för att Sverige ska öka invandringen, de har också systematiskt undvikit att rapportera om de allvarliga följderna av massinvandringen. Inte en enda Bonniertidning har beskrivit följderna av den invasionsliknande politiken som de står bakom. Mest tydligt är att det är en demografisk katastrof för Sverige. Det svenska folket trängs undan i sitt eget land och är på väg att bli en minoritet på sitt eget territorium.

Idag berättar Fria Tider om att invandrare är i majoritet i många kommuner. De skriver också om det höga antalet människor med utländsk bakgrund i Sverige:

På grund av den höga invandringen under 2016 fanns det drygt 2,3 miljoner personer med utländsk bakgrund i Sverige vid årets slut. Det är drygt 133 000 personer fler än året innan. Siffran motsvarar 23,2 procent av hela landets befolkning.

Var fjärde person som bor i Sverige är en invandrare varav den största delen kommer från dysfunktionella kulturer och aldrig borde ha fått komma hit. Detta är bara en aspekt på den politik som är så förödande för svenska folket. En annan inte obetydlig följd av migrationspolitiken är alla de övergrepp som svenska folket utsätts för i form av inbrott, överfall, misshandel, mord, våldtäkter, personrån, hot och andra otrevligheter som importerats till vårt land. Om detta tiger ansvariga politiker och medier. De gör inte ens något för att skydda svenska folket utan många av dem gläds över att vi utsätts för allt detta. Om någon ansvarig politiker som släppt in mördare och rånare i vårt land hade bekymrat sig för hur vi drabbas, så hade de gjort något åt det. De hade satt stopp. Om någon journalist på DN hade varit intresserad av svenska folkets välmående så hade de beskrivit hur vi utsätts för allvarliga grova brott och att dessa brott utförs av människor som kommer från främmande kulturer eller är födda i Sverige av människor som kommer från tredje världen.

Men familjen Bonnier tycks frossa av glädje över förfallet i Sverige och är nöjda med att de kan sprida hat och hot mot invandringskritiker som står i vägen för deras agenda – som går ut på att ta död på den svenska nationen, det vill säga det svenska folket.

Ett led i Bonniers hatkampanjande går ut på att hänga ut människor som skrivit något anonymt på nätet. Naturligtvis hänger Bonnier enbart ut invandringskritiker, inte liberaler och vänsteraktivister som på ett mera utstuderat sätt vill ta på död på hela den invandringskritiska opinionen. Dem skyddar Bonnier.

Så idag är det några Sverigedemokrater som drabbas. I morgon kan det vara du som läser detta som drabbas. Expressen beskriver idag hur sverigedemokratiska riksdagsmän ”har matat hatsajter med material i hemlighet”. Vad dessa riksdagsmän har gjort är att de har skickat information till alternativmedia om brottslingar och annat som Bonniermedia aldrig skulle skriva om. De har tipsat alternativmedia och gjort sin medborgerliga plikt. Men Bonnier vill inte att det ska komma fram att deras agenda skapar problem överallt i Sverige. Därför gör man nu vad man kan för att sprida hat mot människor som på olika sätt försvarar sitt land eller vill informera om tillståndet och hur vi drabbas av Bonniers och politikernas hat mot svenska folket.

Tidningen Expressen skryter över hur de lyckats i sitt uppsåt att få bort vissa personer från Sverigedemokraterna. Expressen skriver:

Expressen har vid flera tillfällen – i december 2013, valet 2014 och våren 2015 – avslöjat hur förtroendevalda sverigedemokrater anonymt spridit hat och rasism på hatsajter som Avpixlat, Fria Tider och Exponerat. Ett trettiotal av dem har tvingats lämna sina poster efter granskningarna.

Partiet har ju tyvärr inte alltid försvarat sina medlemmar när de utsatts för drev från media och på grund av det ser sig nu Bonnier som vinnare i ställningskriget mot SD. Här har SD mycket att lära och det håller inte att partiet är så snabba med att kasta ut människor som Expressen och DN hatar. Då förlorar SD sin trovärdighet bland många väljare som önskar tydligare motstånd mot media och mera försvar av sina egna.

Både DN och Expressen skriver idag om SD och samordnar därmed sina attacker mot partiet och vissa medlemmar. Vi länkar inte till artiklarna efter som vi har som princip att aldrig länka till fienden. Ni som orkar kan bara googla fram artiklarna som i morse var stort uppslagna i bägge tidningarna.

 

Annonser

En reaktion på ”Nya hatkampanjer från Bonnier – Expressen och DN sprider mera hat mot SD

  1. MartinA

    Expo har med all säkerhet mycket inspelningar och utpressningsinformation på SDs ledning. Följaktligen kommer SD pressas att slänga ut goda personer och behålla dåliga och opolitiska personer.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s