Bonniers storsatsar på Annie Lööf i valet 2018

Bonniers är numera väldigt besvikna över att vi inte har någon invasionsliknande migration till Sverige så att varje byhåla kan fyllas upp med ännu fler kolonisatörer från tredje världen. Att Sverige till omkring 20 procent består av människor med utländsk bakgrund räcker inte. Bonniers blir inte nöjda förrän det inte finns några spår av levande svenskar i det här landet. Vi ska utrotas, det är deras filosofi.

Tidigare satsade Bonniers på Miljöpartiet och försökte lobba för att MP skulle bli ett stort och inflytelserikt parti som kan hjälpa till att bejaka Bonniers agenda. MP fick dessvärre inflytande och har kunnat hjälpa till att öka invandringen till Sverige, inte minst under regeringen Reinfeldt men också under regeringen Löfven när vi tog emot 160 000 migranter på ett år. När S-regeringen sedan minskade inflödet en aning var besvikelsen stor i Bonniers styrelserum.

De hade några möten och den lojale chefredaktören på Dagens Nyheter, Peter Wolodarski, var en av inbjudna chefredaktörer som skulle hjälpa till att samordna den nya inriktningen. För några veckor sedan i år slogs det fast formellt att man ska satsa på Annie Lööf i valet 2018.

I en ledare på DN den 24 september 2015 stod det klart hur Bonnierpressen med sitt stora inflytande ska agera i framtiden och i valet 2018. Den enda politik som är viktig för Bonnier är migrationspolitiken och i en ledare skrev man följande om Centerpartiet:

Det har inte alltid varit lätt att vara ett liberalt före detta bondeförbund. Partiet har snubblat fram och tillbaka mellan protektionism i vissa frågor och nyliberalism i andra, men i frågan om invandringen till Sverige står partiet nu stadigt.

Centerpartiet har under Annie Lööf blivit det mest invandringsliberala partiet i Sverige vilket har fått Bonnier att förstå vad de ska satsa på. Det centrala i Bonniers agenda är att maximera migration från tredje världen till Sverige.

Den 23 september 2015, alltså mitt under den värsta invasionsvågen under Sveriges historia, skrev Annie Lööf på DN Debatt:

Vi behöver både agera för att skapa fler lagliga vägar in i Europa, och för att de människor som tar sig hit till vårt land får ett värdigt mottagande, snabbt kan komma i jobb och hitta en bostad.

För Centerpartiet är det därför en självklarhet att staten ska erbjuda full ekonomisk kompensation för kommunernas kostnader i samband med flyktingmottagandet.

DN:s ledare dagen efter var ett svar som innebar en början på det stöd som Bonniers nu ger Centerpartiet. Miljöpartiet har havererat, Liberalerna är inte tillräckligt invandringsliberala och moderaterna flörtar med SD. Det enda parti som förespråkar stor invandring och som kan användas av Bonniers för att uppnå sina mål är Centern. Deras politik är utmärkt, de säger sig vilja värna om landsbygden, men det innebär bara att man vill ersätta landbygdens folk med migranter från tredje världen. De vill också att arbetsmarknaden ska ändras så att migranterna får förtur till jobb som ska bli låglönejobb. De som anställer migranter ska i praktiken bli belönade för det genom lägre kostnader för anställda.

Migranter ska prioriteras så att de ”integreras” bättre, vilket är detsamma som att svenskarna ska diskrimineras och tvingas få dessa migranter som grannar, arbetskamrater och klasskamrater. Därtill ska vi inte kunna yttra oss och protestera för då kommer samma Bonnierpress att agera kraftfullt och kalla vanliga människor som ifrågasätter den politiken för ”rasister” och liknande. De skickar kanske ut reportrar som gör ”hembesök” vilket både DN och Expressen har gjort hos invandringskritiker.

Bonniers gör Sverige till ett dårhus. De försöker tränga undan det folk som har rätt till sitt eget territorium. Satsningen på Annie Lööf har varit uppenbar en tid, men nu är den fastställd och vi vet redan att SVT och andra kommer att vara med på tåget. Orsaken är att staten, myndigheterna och media samarbetar för att hindra invandringskritiska rörelsers framväxt. Om man kan få det värsta partiet i riksdagen att bli ännu större så räknar man med att migrationen till Sverige ska kunna fortsätta ostört om flera partier samarbetar för att hålla SD borta från inflytande.

Den 26 februari i år skrev Peter Wolodarski att Annie Lööf kan vara den som tar över den roll som Fredrik Reinfeldt hade tidigare. DN gynnar alltså inte ett visst parti utan det parti som är beredd att öppna gränserna mest så att vi får så storskalig invandring som möjligt. Just nu är det Centerpartiet och inför valet 2018 kommer Bonnier att storsatsa på dem.

För att kunna göra det måste Annie Lööf synas ännu mer i TV och framställas som en mycket bra person, ett ledarämne och en potentiell statsminister. Det kommer makthavarna att se till och hon kommer troligen att synas mer i TV än andra partiledare och Bonnierpressen kommer att vara tydlig med att det är Annie Lööf som är deras kandidat i nästa val.

Senast igår skrev DN en ledare för att gynna sin nya favorit:

Centerpartiet däremot, har tydligt visat vilka de är och vill vara i svensk politik. En liberal motpol. Och rollen har blivit tydligare och mer tacksam i takt med att andra delar av borgerligheten, och i viss mån även Socialdemokraterna, har rört sig i en mer konservativ riktning.

Varje form av konservatism, sann eller inte, ska motarbetas. Med konservativ i det här fallet menar Bonnier ”inte tillräckligt invandringsliberal”. Migration är Bonniers enda och viktigaste fråga. Sverige ska förstöras till varje pris och nu ska det ske med hjälp av Annie Lööf.

På detta sätt har makthavarna manipulerat väljarna och allmänheten under alla år vi inbillat oss att de är opartiska, sakliga och informativa. I kombination med sin agenda sprider man fejknyheter om invandringskritiker och hoppas att alla läsa och väljare ska bli skeptiska, avståndstagande eller rädda.

Det kan lika gärna bli tvärtom. Svenska folket börjar bli förbannade nu – på SVT, på Bonniers, på journalister, på alla som förstör landet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s