Landsförrädisk myndighet i maskopi med media som sprider fejknyheter

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) som planerade för att Sverige skulle kunna ta emot ett nästan obegränsat antal kolonisatörer under 2015-2016 arbetar i maskopi med de stora mediebolagen som sprider fejknyheter varje dag.

Den som kritiserar de stora mediabolagen för deras globalistiska agenda, deras lögner och deras vulgära kampanjer mot invandringskritiker bör veta att mediabolagen är en del av den maktelit som vill kontrollera opinionsbildningen och styra landet i en riktning som innebär att svenska folket om något decennium blir en minoritet i sitt eget land. De stora mediehusen, myndigheterna och de styrande politikerna utgör tillsammans en maktordning som försöker sätta stopp för alternativmedia och invandringskritiska rörelser. Dagens Nyheters kampanj mot Fria Tider, Avpixlat och andra alternativmedia de senaste dagarna är ett försök att hitta nya vägar för att göra det invandringskritiska arbetet svårare. I stort sett mynnade DN-kampanjen ut i att alternativmedia sponsras av ryssar och att skattemyndigheterna bör kontrollera om man betalar skatt på inkomster.

Makthavarnas kamp mot den politiska oppositionen pågår konstant men tar sig lite olika uttryck. Vad som är säkert är att hela myndighetssverige och media samarbetar intimt för att försöka minska inflytandet från invandringskritiska partier, organisationer, tidningar, bloggar och enskilda aktörer. Det försöker man göra för att behålla makten över den politiska utvecklingen så att man kan fortsätta omvandlingen av Sverige från ett nästan 100 procent etniskt homogent svenskt Sverige till ett mångetniskt land där svenskarna är på väg att förlora sitt land och bli en liten folkspillra på eget territorium.

Nils Svartz är tillförordnad generaldirektör för MSB och han säger idag:

Mediernas självständiga rapportering och möjligheter att ostört förmedla nyheter är centrala beståndsdelar i vår demokrati och viktiga för samhällets funktionalitet. Om medierna drabbas av avbrott eller på annat sätt påverkas vid en större samhällskris riskerar det få allvarliga konsekvenser för människors liv och hälsa.

För MSB är det viktigt att medierna får fortsätta att verka politiskt i den riktning de hittills verkat. Nu när media utsätts för stark kritik från folket, försöker MSB utveckla en metod för att säkerställa att medierna även i fortsättningen ska kunna vara megafon åt makthavarna och myndigheterna.

MSB pratar om ”det försämrade säkerhetspolitiska läget” utan att specificera vad man menar. Är det ryssarna, är det Trump eller är det Sverigedemokraterna och andra politiska krafter utanför maktelitens kontroll som är hotet?

Även om det inte sägs rent ut så är makthavarna rädda nu. De är rädda för Granskning Sverige och andra, de är rädda för varje röst som ifrågasätter medias lögner, maktmissbruk och myndigheternas övergrepp mot svenska folket.

Det är därför som MSB nu förtvivlat försöker hitta någon metod för att stärka den totalitära maktordning som vi svenskar är utsatta för. Att MSB lägger ned stora resurser på att försvara de stora mediehusens produktion av fejknyheter är inte så förvånande när man ser hur myndigheten agerade under flyktingkrisen. MSB försöker nu att stärka makthavarnas och mediehusens grepp över opinionsbildning ännu mer och man kan snart säga att det är ett regelrätt krig om vad som är sant och vad som är lögn. Medan alternativmedia sprider upplysning och sanningar, så sprider mediehusen lögner varje dag och hela myndighetssverige inklusive MSB står bakom dessa lögnare.

MSB har inget intresse av att försvara verklig demokrati och yttrandefrihet, de vill bara försvara den rådande maktordningen som hotar svenska folket i sitt eget land.

MSB skriver:

Allvarliga utmaningar har identifierats på samhällsnivå. Påverkanskampanjer bedrivs mot allmänheten och beslutsfattare genom medier. Sveriges informationsinfrastrukturer är otillräckligt skyddade mot angrepp. Kraftiga reaktioner på viral information som leder till konflikter eller kriser, s.k. kontroverser, kan uppstå plötsligt och få stor spridning. Människors förändrade konsumtion av medier ställer nya krav på aktörer som har till uppgift att förmedla budskap under olika typer av kriser. Ett potentiellt problem för både kriskommunikation och förmedlandet av viktig samhällsinformation är att vissa geografiska områden och grupper hamnar i s.k. medieskugga genom att lämnas obevakade av de traditionella mediebolagen.

Det är en omskrivning för att personer som Peter Springare plötsligt kan få stort stöd och omkullkasta etablerade sanningar som egentligen är lögner. Makthavarna känner sig hotade nu.

Annonser

En reaktion på ”Landsförrädisk myndighet i maskopi med media som sprider fejknyheter

  1. Pingback: Eskilstuna-Kurirens Mathias Ståhle fortsätter att sprida fejknyheter – Medborgarinitiativ för Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s