Holland: Socialdemokraterna kollapsade, Wilders ökade

Etablissemangsmedia har lite svårt att hantera det faktum att Gert Wilders frihetsparti (PVV) gick framåt och fick 20 mandat i valet, en ökning med fem mandat sedan valet 2012. SVT skriver:

…ett oväntat lågt resultat jämfört med hur deras siffror sett ut i opinonsmätningarna innan valet.

Andra medier skriver ”Wilder misslyckades” och ”Wilders förlorade”.

Det alltid lika förvirrade Anders Lindberg på Aftonbladet kallade framgången för ”en kalldusch för extremhögern”.

Svenska Dagbladet frågar sig: ”Är detta början på slutet för högerpopulisternas segerdrömmar i Europa?” Är inte detta försök att manipulera läskretsen?

Media vill alltså framställa en ökning från 15 till 20 mandat som en förlust, detta enbart för att få allmänheten att tro att det gick dåligt för PVV. Faktum är att det gick bra. PVV är nu andra största parti, men hade kunnat vara ännu större om man ser vilka stora hinder som Wilders har tvingats genomgå under sin politiska resa.

Wilder har precis hela den holländska maktapparen mot sig inklusive media som, liksom i Sverige och andra västländer, domineras av globalistiska krafter som medvetet gör allt för att manipulera väljarkåren. Därtill har Holland ett stort antal migranter dels från forna kolonier och dels från tredje världen i övrigt. Minst 7 procent av befolkning är muslimer och omkring 15 procent av holländarna har bakgrund utanför Europa. Precis som i Sverige har makteliten importerat stora skaror migranter som söndrar den etniska homogeniteten och skapar etniska enklaver vilket är en form av demografisk krigföring mot holländarna. Migration handlar inte längre om att det kommer enstaka skötsamma invandrare utan att det kommer tiotusentals i stora vågor och att dessa stora grupper tillåts av makthavarna att komma och kolonisera vår länder. Makthavarna får hjälp av media att genomföra detta demografiska krig.

Den största och viktigaste nyheten är att Socialdemokraterna nästan har kollapsat som politiskt parti, men detta faktum leder inte till några dramatiska rubriker utan beskrivs oftast längre ned i analyserna från valet.

Holland är lite speciellt eftersom det var hela 28 olika partier som ställde upp. Det är en politisk splittring som är medveten och styrd av makten. Makthavarna vet att ju mer politiskt splittrad en befolkning är desto svårare är det för den befolkningen att hålla ihop.

Huvudfienden i Holland är liksom i Sverige media, eftersom media ljuger och manipulerar, och makthavarna som använder alla fula knep de kan för att behålla sin makt. Den som inte att upptäckt att samtliga dagstidningar och TV går makthavarnas ärenden bör inse det nu.

Det största partiet i Holland är liberala Folkpartiet som leds av Mark Rutte. Partiet backade från 41 mandat i valet 2012 till 33 mandat, vilket är ett stort tapp. Den gröna vänstern ökade starkt till omkring 11 procent av rösterna efter att ha fått stöd av mediavänstern, som har ett stort inflytande över opinionsbildningen.

Sammanfattningen av valet i Holland blir att Wilders ökade och att Socialdemokraterna kollapsade.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s