Politruken Micael Bydén vill förbereda Natoanslutning

Sedan lång tid har den svenska regeringen och tidigare regeringar tagit små kliv i riktning mot ett medlemskap i Nato. Globalisternas mål är att få med Sverige i den försvarsallians som mer eller mindre öppet arbetar för att underminera etniskt homogena nationalstater och nationalstater som försöker vara alliansfria. Natos mål är att skapa mångetniska stater och hota stater som inte böjer sig för globalisering.

När Sverige förra året efter en omröstning i riksdagen anslöt sig till Värdlandsavtalet med Nato var det ett stort steg i riktning mot närmande till Nato och på sikt medlemskap. Statskontrollerad media och regeringstrogna organisationer och myndigheter, särskilt inom försvarsområdet, har länge bedrivit opinionsbildning som syftar till att få allmänheten att blir mer positiv till Nato. Det är ett led i det allmänna globaliseringsarbetet som innebär ännu större avsteg från alliansfrihet och självständighet.

Överbefälhavaren Micael Bydén som är tillsatt enbart för att han har en Nato-vänlig agenda driver på för ytterligare närmande till Nato. Först måste man veta att Micael Bydén, inte är en försvarsvän. Om han hade haft någon önskan om att Sverige ska försvaras så hade han varit den förste att resa sig när Sverige utsattes för en kolonisering utan motstycke under åren 2015-2016. Men Bydén var helt tyst och är fortfarande tyst trots att den svenska nationen står under upplösning när den koloniseras av människor från tredje världen.

Micael Bydén är en politruk som förväntas gå de dolda makthavarnas ärenden. De dolda makthavarna är de som vi aldrig får läsa om eller höras talar om i media för att media skyddar dem och deras agenda. Det är de beslutsfattare som gömmer sig bakom politikerna och som drar i trådar för att Sverige fortsättningsvis ska förstöras. Det är personer bakom små tankesmedjor, statliga organisationer, SVT och mediaägare i Marieberg. Det är lobbygrupper för EU, representanter för Svenskt Näringsliv och Centralförbundet Folk och Försvar. Tillsammans utgör de en maktelit som trampar på svenska folket och vägrar att låta oss få tal del av deras agendor. De fattar beslut över våra huvuden med hjälp av sina lojala marionetter i riksdagen.

Micael Bydén och Dennis Gyllensporre har bemödat sig att formulera ett arbete som går ut på att påstå att det finns fördelar med ”traktatsbundna försvarsförpliktelser”. Det är ett sätt att markera stöd för svenskt anslutning till Nato.

Det är inte förvånande att dessa politruker som inte fyller någon annan funktion än att vara just politruker kommer med sådana förslag. Micael Bydéns uppgift har aldrig varit att försvara Sverige – i så fall skulle han ha gjort det – hans enda uppgift är att vara en del av det förstörelsearbete som pågår och göra Sverige ännu mindre självständigt.

Det tråkiga är att det inte finns någon politisk opposition som tar Micael Bydén i hampan och förklarar att han bara är en simpel förrädare mot svenska folket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s