Det strider mot Socialdemokraternas värdegrund att Sverige domineras av svenskar

Hörbybostäders vd Robert Odeberger visade oro för att etniska svenskar blir färre i Sverige. Det fick kommunstyrelsens ordförande i Hörby att gå i taket. Susanne Meijer (S) menar att det strider mot ”vår värdegrund” att ha åsikter om det.

Socialdemokratiska kommunpolitiker är förmodligen de mest inkompetenta människorna man kan hitta i vårt land. I kommun efter kommun sitter de med sina öppna hjärtan och välkomnar kolonisatörer, terrorister och andra och låter dem ta över landet från svenska folket.

Dessa politiker tvingas sällan eller aldrig ställas till svars för sina åsikter och begriper nog inte att deras politik leder till kaos och elände överallt samtidigt som dessa politiker befriar sig från allt ansvar. Politiker kan sätta sprätt på skattemedel och de kan bedriva en kostsam och farlig politik som söndrar landet, men de kan inte ta ansvar för sina handlingar. Borde inte sådana politiker stå under förmyndare?

Robert Odeberger i samband med att Hörbybostäder tvingas skaffa bostäder åt 64 ”nyanlända” ( i förtur, före svenska bostadsbehövande) så var Odeberger kritisk till det. Han sade ”Om Sverige hade haft 50 miljoner etniska svenskar så hade det inte varit några bekymmer. Men vi är inte så många”.

Odeberger oro över utvecklingen gav upphov till krismöte i kommunen. Kommunstyrelsen ordförande Susanne Meijer sade:

Alla kommentarer han gör i reportaget är katastrofala. Jag fick en chock när jag läste. Det här strider mot vår värdegrund och vårt arbete för god inkludering.

Socialtjänstens chef Bahareh Andersson säger till lokalmedia:

Om man jobbar i en kommun så måste man ha samma syn på människors värde.

De som jobbar kommunalt måste alltså ha samma åsikter och med det menar hon att om man har ”avvikande åsikter” så ska man inte jobba kommunalt, då ska man säga upp sig eller få sparken. Just nu pågår ”samtal” med Odeberger och dessa samtal kommer att leda till antingen att han tvingas pudla eller får sparken.

Att påstå att Sverige bör domineras av svenskar är inte acceptablet i dagens Sverige där en totalitär maktelit kontrollerar opinionsbildningen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s