Därför har Fabian Fjälling fått så mycket stöd

De flesta invandringskritiker som följer alternativmedia till och från och hänger med i debatterna i samhället känner till att Sverige har stora problem med media, makthavare och ledande opinionsbildare som alltid försvarar stor invandring och mångkultur. De flesta invandringskritiker som läser bloggar och annan alternativmedia är på det klara med hur tidningar som Expressen, Aftonbladet, och DN tillsammans med TV och radio bedriver agendajournalistik för ökad globalisering och förstärkt maktmonopol. Samma krafter försöker ta yttrandefriheten från invandringskritiker och använder suspekta metoder för att bekämpa varje svensk som ogillar den invasionsliknande massinvandringspolitiken. Det har pågått ganska länge nu.

Vi har kunnat se hur Expressen, DN och Aftonbladet förföljt och hängt ut människor som kommenterat invandringspolitiken på ett kritiskt sätt. Särskilt upprörande har det varit när dessa tidningar grävt fram anonyma personers identitet, ip-nummer, chattloggar och annat för att sedan kunna hänga ut vad de skrivit och publicera deras namn och bild. Samma medier som hänger ut invandringskritiker som om de vore kriminella har ofta för vana att skydda verkligt kriminella och skyddar dessutom de politiker som skapat ett kriminellt och farligt samhälle.

Det är många invandringskritiker som skrämts till tystnad under åren, men det är också många som står upp för sina åsikter oavsett vad det kostar i form av social stigmatisering. Media har tagit för givet att de kan hunsa med invandringskritiker hur som helst utan att de kostar något.

Nu ser vi en omsvängning som har stor betydelse för hela den invandringskritiska opinionen. Peter Springare, Katerina Janouch och nu Fabian Fjälling.

Allmänheten har sett hur media behandlar uppenbart goda och ”vanliga” medborgare som råkar har åsikter som inte överensstämmer med de åsikter som de totalitära makthavarna har, särskilt de socialdemokratiska makthavarna som har infiltrerat hela samhället från botten till toppen för att säkra makten åt socialdemokratin oavsett vilka följderna blir. Massimport av valboskap är medvetna handlingar för att långsiktigt stärka eller behålla väljarbasen för socialdemokratin. Men när svenska väljare överger socialdemokratin finns snart bara de mest fanatiska – eller de dummaste – kvar, de som är politiskt inskolade med tanken på att Sverige tillhör alla och att just svenskar inte ska ha några särskilda rättigheter eller ens existera som folk i en framtid.

Ikväll visar SVT ”värdens största eldfest utanför Iran”, 30 000 iranier firar sin vårfest i Kungsträdgården och hyllas i direktsänd TV. Föraktet för svenskarna som folk är totalt inom etablissemanget och allt fler blir fly förbannade på etablissemangsmedia.

Granskning Sverige som startades av Johan Andersson och fick uppslutning av Erik Johansson är exempel på hur enskilda individer tröttnat på maktmissbruk och försökte göra något åt det. De ringde helt enkelt upp journalister och makthavare och ställde frågor. Men makthavarna vill sällan svara på frågor, de slängde på luren eller påstod att de skulle på något möte och avslutade snabbt samtalet.

Granskning Sverige fick stor uppskattning av många som försökt ringa på egen hand och blivit avsnästa. GS jobbade anonymt och lyckades få ytterligare några med sig som också kunde ringa och spela in samtal med makthavarna.

Granskning Sverige blev så framgångsrika med sitt koncept – och så hatade av makten – att pressen inledde en massiv kampanj mot dem. Erik Johanssons identitet avslöjades genom ett misstag och plötsligt vittrade media blod. Nu skulle de slakta den avslöjade Erik Johansson, som egentligen heter Fabian Fjälling.

diamant-salihu
Diamant Salihu

Eskilstuna-Kuriren, Expressen och andra maktmedia skulle snart göra gemensam sak och kalla GS för ”trollfabrik”, lögnare och annat. Expressen skickade hem ”journalisten” Diamant Salihu till Fjällings bostad för att markera sin makt. Fjälling öppnade dörren och spelade in det samtal som utspelade sig och lade ut det på nätet. Därefter inleddes ett nytt kapitel i den svenska invandringskritikens historia.

Fabian Fjälling hade genom sitt ringande redan skaffat sig en skara följare som uppskattade ringandet och som hade uppfattningen att Fjälling var en sansad, kunnig och påstridig medborgarjournalist – precis vad Sverige behöver. Dessutom uppfattades Fjälling som ärlig, till skillnad från journalisterna.

När den invandringskritiska allmänheten fick kännedom om att journalisterna dessutom ringt och trakasserat Fjällings familj och att hans fru hotats brast alla fördämningar.

Fjälling överöstes med blommor, lovord, penningbidrag och massor av respekt och kärlek från svenska folket – och från många invandrare. När Fjälling deklarerade att han inte kommer att upphöra med att ställa frågor utan kommer att fortsätta förvandlades han från en anonym ringare till en folkhjälte – en sann sådan.

Folk blev också upprörda över Expressens tilltag och en av många som upprördes var Bechir Rabani som reste från Helsingborg till Stockholm för att ”hälsa på” journalisterna Diamant Salihu och Thomas Mattsson i sina hem. Rabani knackade på dörren hemma hos journalisterna, men de vägrade att öppna. Precis som Granskning Sverige har visat i sina samtal gömmer sig maktens män och kvinnor när medborgarjournalister vill ställa frågor.

Rabani gjorde bara det som maktens journalister gjort i decennier och det gjorde han bra. Rabani lovade att återkomma och knacka på deras dörrar vid ett annat tillfälle.

Det som har hänt nu är en ny fas i det politiska arbetet I Sverige. Invandringskritiker fortsätter med sitt arbete oförtrutet vilka konsekvenserna än blir. Invandringskritiker ”slår tillbaka” med samma metoder och makthavarna kan inte gnälla eller klaga om de själva utsätts för det som de utsätter andra för.

Vad Thomas Mattsson, Expressen och Bonnier ska hitta på härnäst vet ingen, men de kommer att fortsätta med sina hatkampanjer mot vanliga svenskar (och invandrare) som är oroade över vart landet är på väg. Det nya är att makthavarna inte längre kan känna sig säkra, varken på arbetsplatsen, i telefonen eller i hemmet. De kommer alltid att vara påpassade av medborgarjournalister. Vi har mycket att tacka Fabian Fjälling för.


De inblandade personerna i dramat är:

Diamant Salihu. Jobbar på Expressen och kallar sig ”journalist”. Är i själva verket en torped som skickats ut av chefredaktören Thomas Mattsson för att skrämma invandringskritiker – särskilt sådana som kritiserar Expressen eller Bonniers maktmonopol.

Thomas Mattsson. Chefredaktörer på Expressen som beordrar torpeder att göra hembesök hos invandringskritiker.

Expressen, totalitär och farlig tidning som på värsta DDR-manér förföljer människor i sina hem.

Mathias Ståhle. Jobbar på Eskilstuna-Kuriren och kallar sig journalist. I själva verket sprider han hat och fejknyheter. Han har gjort sig känd för ett hatreportage om Granskning Sverige, ett reportage som innehåll minst 45 felaktigheter.

Bechir Rabani. Fristående person som ibland medverkar i podden Ingrid & Conrad. Nu svarar han på Expressens hembesök hos Fabian Fjälling och går hem till Alihu och Mattsson.

Fabian Fjälling. Modig och klok mediekritiker som ställer frågor till journalister och andra makthavare, men dessa makthavare gömmer sig, slänger på luren eller säger att de plötsligt måste på möte. Fjälling har avslöjat ett genomkorrumperat maktetablissemang som springer och gömmer sig så fort de får frågor.

Relaterat:

Expressens minioner hälsar på hos GS

Erik Johanssons videokanal

Mediekritikern Fabian Fjälling ställer frågor till publicistklubbens Björn Häger

En reaktion på ”Därför har Fabian Fjälling fått så mycket stöd

  1. Etablissemanget kommer införa en lag mot *trakassering* av offentliga personer, valda politiker, tjänstepersoner, journalister och dessas chefer, familjer, grannar och bekanta.
    Naturligtvis innebär detta att den nakne kejsarens kläder blir om möjligt ännu mer diminutiva.
    Att få köttgrytans vänner att utan en sista strid släppa greppet om kanten är nog ogörligt.
    Demokratins största fördel, att kunna avsätta usla ledare utan blodsspillan, är nu endast en vacker dröm. Att införa demokrati i Sverige blir nog till sist en blodig uppgörelse med eliten, om det inte redan är för sent, kanske demokrati i ordets verkliga betydelse redan är en omöjlighet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s