Bechir Rabani gör hembesök hos torpeden Diamant Salihu och chefredaktören Thomas Mattsson på Expressen

Bechir Rabani från Megafonerna och Sanna Hill gör hembesök hos Expressens chefredaktör Thomas Mattsson och hos reportern Diamant Salihu. Producerat och redigerat av Bechir Rabani.

-Hej Sverige

Jag befinner mig just nu i Stockholm. Jag såg klippet där chefredaktören på Expressen skickar ut sin så kallade oberoende journalist Diamant Sahilu, för att skrämma Fabian på granskning Sverige till tystnad.

Fabians enda brott var att utmana makteliten och deras privatägda media.

Jag känner inte Fabian och visste inte ena vem han var innan Expressen röjde hans identitet. Jag kände med en gång att jag har ett ansvar att värna om yttrandefriheten och att stå upp för Fabian och hans familj.

Därför tänker jag nu konfrontera både chefsredaktören Thomas Mattson och den av ett privat företag avlönade reportern Diamant Sahilu. Spelplanen är densamma, kommer de hem till oss, så kan vi gå hem till dom. Låt er aldrig tystas och lämna inget utrymme för den korrupta makteliten och deras propagandamaskin.

Oavsett om ni är invandrare eller svenskar, så är tiden kommen att stå upp för Sverige. Landet är i händerna på en korrupt maktelit och den enda vägen till att återställa ordningen är att ge makten tillbaka till folket. Den enda vägen till folkets makt är enighet. Så lägg alla era partitillhörigheter och tjafs åt sidan. Det är minsta gemensamma nämnare som gäller nu om vi ska hinna rädda Sverige och den svenska befolkningen.

-Bechir Rabani

Megafonerna

Vi är vanliga knegare som tillsammans står upp mot orättvisa och korruption. Vi har inget emot att vara det främsta ledet, men det tar mycket av vår tid och vår ekonomi. Vi vill be om folkets stöd, då vi alla sitter i samma båt, på väg mot samma botten.

Pengarna kommer att gå till resor och en bättre utrustning.

Besök vår sida på Facebook ”Megafonerna” för mer info.

De inblandade personerna är:

Diamant Salihu. Jobbar på Expressen och kallar sig ”journalist”. Är i själva verket en torped som skickats ut av chefredaktören Thomas Mattsson för att skrämma invandringskritiker – särskilt sådana som kritiserar Expressen eller Bonniers maktmonopol.

Thomas Mattsson. Chefredaktör på Expressen som beordrar torpeder att göra hembesök hos invandringskritiker.

Expressen, totalitär och farlig tidning som på värsta DDR-manér förföljer människor i sina hem.

Fabian Fjälling. Modig och klok mediekritiker som ställer frågor till journalister och andra makthavare, men dessa makthavare gömmer sig, slänger på luren eller säger att de plötsligt måste på möte. Fjälling har avslöjat ett genomkorrumperat maktetablissemang som springer och gömmer sig så fort de får frågor. Fjälling blev utsatt för hembesök av Diamant Salihu.

Sanna Hill. Tuff journalist på tidningen Nya Tider.

Bechir Rabani. Fristående och modig person som ibland medverkar i podden Ingrid & Conrad. Nu svarar han på Expressens hembesök hos Fabian Fjälling och går hem till Salihu och Mattsson. Men ingen öppnar, de håller sig gömda.

Relaterat:

Mediekritikern Fabian Fjälling ställer frågor till publicistklubbens Björn Häger

Expressen och Thomas Mattsson bakom ny hetskampanj mot Granskning Sverige

Så blev Fabian Fjälling en folkhjälte

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s