Rinkeby är koloniserat – bygget av polishus för farligt

Rinkeby är en stadsdel i Västerort inom Stockholms kommun.

Rinkeby gränsar till Kista, Tensta och Bromsten samt till Sundbybergs kommun. Stadsdelen sammanföll tidigare med stadsdelsområdet Rinkeby och ingår nu i stadsdelsområdet Rinkeby-Kista. År 2015 hade Rinkeby 15 844 invånare.

Rinkeby är en typisk miljonprogramsförort, som började byggas 1968 och färdigställdes 1971. Stadsdelen har en hög andel invånare med utländsk härkomst. Den 31 december 2015 hade 90,7 % av befolkningen utländsk bakgrund.

Så står det att läsa om Rinkeby på Wikipedia. Men Rinkeby är inte bara ett område i västra Stockholm, det är ett område som var helsvenskt fram till att de hemska gettoliknande byggnaderna uppfördes och fylldes med kolonisatörer från tredje världen. Rinkebygettot mjukstartade med en huvudsakligen svensk befolkning och i början var det många finländare, jugoslaver, greker och svenskar från andra delar av Sverige som flyttade in där. I takt med koloniseringen av området när politikerna såg till att allt fler från alltmer avlägsna länder kom dit så flyttade svenskarna ut i samma takt. Ingen normal svensk vill bo i ett mellanösternliknande område, det gör bara de socialt utsatta som inte kan ta sig vidare eller en del kvinnor som haft den dåliga smaken att uppskatta representanter för dysfunktionella kulturer.

Idag är Rinkeby ett område som genomgått mängder av kostsamma renoveringsprojekt och ingenting har blivit bättre trots putsningar av fasader och hundratals integrationspolitiska projekt. Politikerna som skapat Rinkeby och andra liknande områden har i många fall varit sällsynt naiva och borde kanske fråntagits sina mänskliga rättigheter eller satts under förmyndarskap. Att de kunde uppnå poster som beslutsfattare är nästan obegripligt, men får en förklaring idag när man med facit i handen ser hur media då liksom nu lobbat för vissa politiker och en viss politik.

Idag säger samma slags politiker som skapade Rinkeby att området har ”utmaningar”, men att de som bor där trivs och har det bra. Vi har att göra med politiker vars intellekt inte skiljer sig från de politiker som skapade Rinkeby. Samma naivitet, samma idioti och samma frånvaro av självreflektion då som nu.

Sverige har problem, det är inga små problem vi har.

Hur det kan se ut i Rinkeby en kväll vet vi från en video som en polis lagt ut på nätet.

I snitt kastas det sten på polisen var tredje kväll och den som lyckats flytta därifrån har lämnat helvetet på jorden och uppfattar sin flytt som högsta vinsten på ett lotteri.

I flera år har man pratat om att bygga ett jättelikt polishus där. Men det har inte förekommit några offentliga debatter av större värde om situationen i Rinkeby och varför det behövs ett polishus där, när inget behövs i orter med lika många invånare där det bor enbart svenskar.

År 2014 stängdes det tidigare poliskontoret i Rinkeby, officiellt för att lokalerna skulle renoveras. Tanken var att öppna en ny polisstation i år och att det skulle bli en stor station som skulle kunna hantera områdets alla problem, men problembilden vill varken politiker eller media erkänna.

Redan 2015 tänkte man sig ett jättelik polisstation på 7 000 kvadratmeter för att möta ”utmaningarna”. Utmaningarna i Rinkeby är alla kolonisatörer som makthavarna har släppt in för att ändra på demografin i Sverige och göra svenskarna till en sekundärbefolkning utan eget inflytande över utvecklingen i landet.

Rinkeby är ett getto, det är en no go-zon och ett av kolonisatörer ockuperat område. Det är politikerna som skapat området. Här skär man sönder däck på polisbilar, kastar sten på polisen, hotar polisen, startar upplopp och bränner bilar. Ungefär som man gör i andra områden som politikerna har skapat för människor som inte hör hemma i vårt land och aldrig borde ha fått komma hit.

Det är i områden som Rinkeby som ambulanser, brandbilar och andra räddningsfordon utsätts för stenkastning och hot och måste ha poliseskort får att ta sig in och ut därifrån. Det är problem som media emellanåt tvingats skriva lite om, men som de tonar ned betydelsen av eftersom media själva är en del av orsaken och problemen.

Nu visar det sig att ingen vill bygga polisstationen i Rinkeby. Inget företag har lämnat anbud eftersom de vet att eventuella byggjobbare skulle kunna råka illa ut, bli hotade överfallna och misshandlade. Vi har ju trots allt att göra med ett område, som, bortsett från den hyfsade kvaliteten på alla skattefinansierade bostäder, är att betrakta som en del av tredje världen.

Anonyma poliser säger idag till media:

Det är alldeles för farligt att bygga en polisstation i området. Det måste vaktas dygnet runt. Det handlar både om risk för stölder men också hot mot personalen som ska jobba på bygget.

Så vad ska vi göra? Hur ska vi hantera Rinkeby. Svaret är att hela området bör rivas och alla som bor där bör sändas tillbaka till sina hemländer. Samma förslag kan tillämpas på andra liknande områden och kan vara början på ett återtagande av de områden som ockuperas av främlingar.

Annonser

En reaktion på ”Rinkeby är koloniserat – bygget av polishus för farligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s