Expressen och Thomas Mattsson bakom ny hetskampanj mot Granskning Sverige

Expressen bedriver nu en ny hatkampanj mot människor som ifrågasätter Expressens agenda, en agenda som går ut på att slå sönder det svenska Sverige med hjälp av massinvandring från tredje världen. Det är inte bara massinvandring i sig som Expressen förespråkar som en metod för att ta död på vår nation, Expressen ser med stor tillförsikt på att massinvandringen får önskade effekter. De önskade effekterna är att svenska folket utsätts för rån, inbrott, överfall, misshandel, hot och våldtäkt samt att den migrationspolitiska debatten i hemmen slår sönder familjer så att traditionell familjebildning försvåras och att familjers olika åsikter i migrationspolitiska frågor leder till ovänskap och skilsmässor.

Medan vi svenskar träter om migrationspolitikens avarter så fortsätter det migrationspolitiska projektet i en takt som kommer att göra svenskarna till en minoritet i sitt eget land om en eller två decennier.

Ingen normal människa kan förstå hur någon vill slå sönder en väl fungerande nation och bedriva en politik som på sikt tar död på folket. Därför är det för de flesta inte så lätt att begripa orsaken till Expressens beteende. Det handlar inte om att ”motverka rasism” eller någon annan –ism, allt handlat om att terrorisera människor som vill försvara sitt land från farliga journalister och politiker.

Expressens nya kampanj mot pensionären Jim Olsson, mot Fria Tider och mot Granskning Sverige ska ses uteslutande som krigshandlingar mot svenska folket och svenska folkets rätt att ha åsikter om den politiska utvecklingen.

Expressen försöker genom sina kampanjer ta bort rätten för vanliga svenskar att ha åsikter om migration, demografi, etnicitet eller invandringens omfattning och konsekvenser. Folk ska skrämmas till tystnad.

Men det finns många i vårt land som inte tänker vara tysta, inte ens om de angrips med hot, hängs ut eller får hembesök av torpeder från Expressen som kallar sig ”journalister” men enbart vill skrämmas.

En som tidigare hängts ut av Expressen är pensionären Jim Olsson som tidningen påstått har skrivit ett antal ”rasistiska” kommentarer anonymt på nätet. Expressen fabricerade en del citat och Olsson stämde Expressen för förtal, men förlorade rättegången. Ett skäl till att Expressen hängde ut Olsson var att han hade kritiserat Bonnierkoncernens makt och inflytande, något som är tabu i Sverige. Om man kritiserar Bonniers agenda riskerar man att bli utsatt för ett drev som kan pågå till den jagade ger upp eller avlider av stress.

Det innebär att man kan likna Expressen vid en terrorliknande organisation vars enda syfte är att motarbeta svenska folket i sitt eget land.

Nu har Expressen återigen hängt ut Jim Olsson och anledningen är att han registrerade domännamnet granskningsverige.se. Olsson gjorde det för att han ansåg att namnet var bra och att domänen skulle kunna användas av personerna bakom GS.

På grund av ett antal turer kring detta spyr Expressen ut hat även mot Fria Tider som man kallar ”hatsajt”. För att markera sitt eget hat mot Jim Olsson upprepar tidningen ett antal påståenden om vad Olsson sägs ha skrivit anonymt på nätet. Expressen påstår att Olsson har ”massdistribuerat främlingsfientlighet”, vilket är en omskrivning för att Olsson har kritiserat migrationspolitiken och dem som ligger bakom migrationspolitiken.

Expressens hat mot Erik Johansson från Granskning Sverige, som egentligen heter Fabian Fjälling, är mycket tydligt och passerar alla anständighetens gränser. Tidningen har tagit hjälp av andra så kallade journalister för att kunna bedriva klappjakt på personerna bakom Granskning Sverige. Eskilstuna-Kuriren har lojalt ställt upp för Expressen och hjälpt till med att ljuga ihop lämpliga artiklar om Granskning Sverige istället för att svara på kritiska frågor i samtal med GS.

Varken Expressen, Eskilstuna-Kuriren eller annan media är intresserade av att svara på frågor när allmänheten ringer och just detta har GS bevisat om och om igen. GS har gjort ett storartat arbete med att avslöja makthavares lögner och agenda. GS har ställt frågor som bevisar hur makten vägrar att erkänna sina fel och sin totalitära agenda.

Expressens arbetsmetoder är totalitära och skrämmande. När GS ringer till Expressen för att ställa frågor är det omöjligt att få någon att svara. Chefredaktören Thomas Matsson har hållit sig undan i tre år och gjort sig oanträffbar. Istället för att svara på frågor skickar han ut personer som uppträder som torpeder och gör hembesök hos människor som kritiserat Expressens agenda.

Beteendet är förkastligt, det är ovärdigt ett civiliserat samhälle, det bryter mot rättsstatens principer och det borde betraktas som hemfridsbrott. Men Expressen, med sina djupa kontakter långt in maktens korridorer, lyckas alltid stå över alla lagar och regler vilket förtalsrättegången som Jim Olsson bedrev mot Expressen bevisar.

Bonnierpressens och andra mediers lögner och hetskampanjer mot Granskning Sverige är inte bara ”fake news”, de bevisar hur ruttet det politiska systemet är och hur maktens medier tillåts ljuga fritt. Det om något visar att alternativmedia och Granskning Sverige med sina ringare verkligen behövs.

granskning-sverige-fabian-fjalling

Relaterat:

Fabian Fjälling intervjuas

Så blev Fabian Fjälling en folkhjälte

Eskilstuna-Kuriren ger sig på pensionären Jim Olsson

Annonser

2 reaktioner på ”Expressen och Thomas Mattsson bakom ny hetskampanj mot Granskning Sverige

  1. Hans Nilsson

    Det finns bara ett sätt att bli av med PK råttor och deras alster som typ Expressen och det är att sluta köpa deras PK blaskor. Det finns skattade pengar att hämta och träd att spara i skogen.

    Gilla

  2. Pingback: Bechir Rabani gör hembesök hos torpeden Diamant Salihu och chefredaktören Thomas Mattsson på Expressen – Medborgarinitiativ för Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s