Sverigedemokrat länkade till fakta, kritiserades av sina egna

Sverige tycks inte få nog av politiskt korrekta åsiktspoliser. Inte nog med att hela etablissemanget med sina medier, politiker och andra opinionsbildare försöker stigmatisera människor som besöker alternativa medier, nu gör man samma sak även inom Sverigedemokraterna.

Sverigedemokraten Ulf Erlandsson i Hässleholm har länkat till artiklar på Fria Tider och nu har makthavarnas åsiktspolis Expo och Sveriges Television gått till angrepp mot honom. Erlandsson har enligt åsiktskontrollanterna på Expo delat 130 texter från Fria Tider på sin Facebook-sida.

I ett normalt land skulle inge bry sig. Istället skulle man i ett normalt land läsa texterna och bilda sig en egen uppfattning om innehållet. Men Sverige är inget normalt land. Nu har media gått till våldsam attack som Erlandsson som efter Expos kritik utsattes för förhör av sina egna kollegor.

Patrik Jönsson som är gruppledare för SD i Hässleholm säger:

Vår gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson beskriver nyhetssajten Fria tider som nyfascistisk och att vi som demokratiska nationalister och socialkonservativa måste vara medvetna om att våra fienders fiende inte alltid är vår vän. Upprepar Ulf Erlandsson misstaget så ser vi allvarligt på det.

Hela partiet Sverigedemokraterna är satt i någon slags beredskap där Mattias Karlsson försöker tvinga fram samma slags hysteri mot viss alternativmedia som vi redan ser i det övriga samhället. Erlandsson har inte gjort några som helst fel, varken formella eller informella. Att SD-politiker inte tillåts dela artiklar från Fria Tider, som är en sansad nyhetssida, är underligt. Det leder bara till mer av det dåliga vi redan har i samhället.

Annonser

En reaktion på ”Sverigedemokrat länkade till fakta, kritiserades av sina egna

  1. anne b rat

    Detta är jävligt dåligt, det Erlandsson ref. till är ju endast sanning.
    Jag trodde inte att SD-ledare var rädda för sanningen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s