Tim Pool träffade kommunalrådet Boel Godner (S) i Södertälje

Journalisten Tim Pool träffade kommunalrådet Boel Godner i Södertälje för att höra vad hon hade att säga om invandring, flyktingmottagning och brottslighet. Godner är en av de mest okunniga politikerna vi har i Sverige. Hon vill att Södertälje ska ta emot många asylsökande idag och även i framtiden. Konsekvenserna av den politiken är hon helt oförmögen att förstå.

Hon är stolt över att Södertälje tar emot enorma mängder asylsökande och vill att alla kommuner i landet ska tvingas ta emot asylsökande, eller som hon uttrycker det ”ska tvingas att dela på ansvaret”. Hon vill att Sverige ska bli ”det bästa landet i världen för integration”. Hon jämförde massinvandringen från tredje världen till Sverige med utvandringen av svenskar till USA.

Boel Godner vill inte erkänna att invandrare var överrepresenterade i brottslighet och menade att man kan lika gärna säga att fattiga människor är överrepresenterade och att man använda statistik för att bevisa vad som helst.

Tim Pool fokuserade mycket på relationen mellan invandring och brottslighet, men utelämnade helt den demografiska aspekten som innebär att Sverige koloniseras av främlingar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s