SD-hatare får smaka på egen medicin – blir förnedrad

Sedan Henrik Johansson startade ”interasistmen” har SD gått från ca 4% till 27% i mätningar. Hans hat mot enskilda SD-politiker har inte hjälp. Det enda Henrik lyckats med är att förnedra enskilda människor, som råkat skriva av sig på facebook i affekt. Nu får han igen med samma mynt. Lyssna & njut på hela intervjun som Henrik Johansson inte vågade lägga ut, trots att han lovade att göra det.

Henrik Johansson tvekade inte en sekund när Granskning Sveriges ”Erik Johansson” blev uthängd med sin riktiga identitet. Det första som kom upp i Henrik Johansson vara att ringa Fabian Fjällings (Erik Johanssons) fru och barn för att förnedra familjens värdighet. Han hade kunnat få tag i Erik, hur lätt som helst i och med att han hade Eriks nummer. Men det var inte tillräckligt elakt att bara ringa Erik och säga att ”jag vet att du heter Fabian”.

Nej! Istället väljer han, med triumferande röst, att ringa Eriks desperata och livrädda fru. Direkt efter ringer han Eriks lilla dotter för att ”lämna ett meddelande om pappa”.

Granskning Sverige har tidigare pratat med Henrik Johansson i 25 minuter. Henrik Johansson var då en arrogant ”krokodil” med stor mun och små öron. Han höll en arrogant, hånfull monolog i ca 20 minuter och lät knappt Johan Andersson komma till tals. Han lyssnade inte. Bara attackerade med olika anklagelseakter, som han komiskt nog inte förstod var det var och än mindre kunde uttala. När det var dax för Johan att ställa frågor, var han naturligtvis tvungen att sticka.

Här kan du följa hela den historien.

https://www.interasistmen.se/granskni…

När Granskning Sverige härom dagen höll presskonferens, hörde socialdemokraten Henrik Johansson av sig. På SSU lär sig unga sossar demagogi. Sossar lär sig tidigt att bli narcissister, som inte kan höja blicken och analysera någonting i ett samtal. Istället är det olika försök att ta värdigheten ifrån den politiske motståndaren.

Efter tre års kontakt med dessa sossar har man lärt sig hur de jobbar. Nu var det dax att Henrik Johansson skulle få smaka på sin egen medicin.

Hans ljusskygga liv skall upp i dagsljuset:

Henrik har varit med och arrangerat illegala rallarslagsmål

https://youtu.be/wS1Ij2mAaaQ (Kolla på alla filmerna, så ser ni hur Henrik är en av arrangörerna)

Henrik anses själv vara en rasistisk, sexistisk islamofob, som dessutom hånar handikappade.

http://nyheteridag.se/braket-mellan-p…

Henrik Johansson, som har hög lön av facket för att sitta och förfölja lokala SD-politiker, lever ett lyxliv ekonomiskt i och med att han bor hemma hos mamma. Han åker på seminarium. Hans åsikter värderas högt inom etablissemanget. Så fort han lyckats hitta någon felsägning av en lokal SD-politiker, får han draghjälp av hela mediasverige med att hänga ut personen i fråga. Hans akilleshäl är att framgången stigit honom åt huvudet och att han han hela tiden försöker leka smartare än vad han är. Han förstår inte ens vad han läser när han skall börja anklaga folk. T ex har han kallat ”Nürnberg” för ”Nybörn” och ”Indoktrinera” för ”Indoktorera”.

Den stora kritiken mot Granskning Sverige från interasistmen har hela tiden varit att vi ”klipper och klistrar”. IRM gör aldrig det. Lägger alltid ut hela intervjuer. Henrik Johansson lovar t o m i detta samtalet att han skall lägga ut hela intervjun. Han blir dock så överkörd att han klipper bort över 7 minuter. Dessa 7 minuter klarade inte Henrik att visa upp eftersom han blir så förnedrad, när han möts av samma taktik som han själv använder sig av.

Här är Henrik Johanssons fulklippta version, där han, förutom att ha klippt bort 7 minuter, också klipper bort små enskilda ord när Johan pratar, för att man inte skall förstå vad Johan säger

https://www.interasistmen.se/granskni…

Det verkar som om Henrik Johanssons taktik var att fråga Erik/Fabian om saker som Johan sagt och Johan om saker som Erik sagt. En helt obegriplig strategi när man skall intervjua någon om man är ute efter svar. Men det är han naturligtvis inte.

https://www.interasistmen.se/granskni…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s