Ylva Johansson är en ljugande svenska politiker

Den så kallade Sverigebilden har varit i fokus sedan Donald Trump kritiserade Sverige för att ha skapat problem med sin invandringspolitik. Alternativmedia i Sverige och den invandringskritiska oppositionen har länge påtalat ett antal problem som vi fått på halsen på grund av den liberala migrationspolitiken. När den bilden sprids i andra delar av världen för att vissa utländska journalister också begriper att Sverige har problem gör den svenska regeringen allt de kan för att framställa sin migrationspolitik som mer eller mindre lyckad.

ylva-johansson-s.png

Nyligen intervjuades den socialdemokratiska arbetsmarknadsministern Ylva Johanssson i BBC, som är den statliga propagandamaskinen Sveriges Televisions broderföretag med en lika globalistiskt agenda. Ylva Johansson är en av de ministrar i regeringen som lanserade och försvarade den lag som infördes 2016 för att tvinga kommuner att ta emot asylsökande som fått uppehållstillstånd.

Reaktionerna lät inte vänta på sig och i kommentarsfälten framstår hon som en mycket illa omtyckt lögnare. Det är inte klart om hon ljuger medvetet eller bara är totalt inkompetent. Hon påstod i direktsänd TV att antalet sexualbrott minskar i Sverige och kallade Sverigedemokraterna för ”racist party”. Trodde hon att hon skulle kunna komma undan med sina påhitt utan kritik? Nationalekonomen Tino Sanandaji kommenterade på Facebook:

Är det lämpligt att Sveriges regering åker runt till andra länder och ljuger om svensk brottsstatistik.

Medan svenska media, särskilt Sveriges Television, Sveriges Radio och TV4, ägnar mycket kraft åt att kritisera president Donald Trump och den amerikanska regeringens politik så håller man svenska politiker om ryggen trots att de bevisligen ljuger och dessutom skadar hela landet med sin politik.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s