Julia Caesar: I åsiktsdiktaturens tjänst

Svenska media trappar upp sin aggressiva krigföring mot folket. Här är det senaste provet på hur de nyttiga idioter som kallar sig den ”fria och oberoende” pressen arbetar. Expressens hyenereporter Diamant Salihu, 34, och en fotograf från samma tidning har i dag ofredat Erik Johansson med en av de odemokratiska metoder för maktutövning mot vanliga medborgare som de anser sig ha rätt att begagna sig av; oanmälda besök i privatpersoners eget hem. Allt i åsiktsdiktaturens tjänst.

Pseudonym är inget frivilligt val

Erik Johansson är sedan några år aktiv inom det ideélla medborgarjournalistiska initiativet Granskning Sverige. Erik Johansson är inte hans riktiga namn. Liksom Johan Andersson har han valt att arbeta under pseudonym för att skydda sig själv och sin familj från sådana trakasserier som Expressen här utsätter honom för. Det är så vi måste göra för att skydda oss och våra anhöriga, vi som arbetar med invandringskritik och annan regimkritik. Det är inget frivilligt val. Vi är tvungna, och det är demokratifientliga maktmedia som tvingar oss.

Att arbeta under pseudonym, av Expressen här kallat ”falsk identitet”, är det enda vi kan göra för att försöka slippa bli uthängda och karaktärsmördade i mainstreammedia, slippa få sparken från våra jobb, bli socialt stigmatiserade, lämnade av våra partners, vänner och anhöriga. Och det mest skrämmande av allt: bli nedslagna och misshandlade vid hembesök av den våldsamma extremvänstern som AFA och Revolutionära fronten som gärna slår meningsmotståndare och deras bostäder sönder och samman när de anser det påkallat.

Granskning Sverige gör journalisternas arbete

Det skydd som anonymiteten ger vill journalister på bland annat Dagens Nyheter, Aftonbladet och Expressen ta ifrån oss. Det ingår i det krig de har förklarat mot den grundlagsstadgade yttrandefriheten som enligt dem bara ska gälla dem själva, inte människor som har andra åsikter än de. Granskning Sverige har den oerhörda fräckheten att ringa upp journalister och andra makthavare och ställa berättigade frågor. De gör ett arbete som journalisterna själva borde göra men högaktningsfullt struntar i, för att istället liera sig med den politiska makten mot vanligt folk. Det Granskning Sverige gör är ett demokratiskt arbete som de som anser sig ha monopol på yttrandefriheten också anser sig ha rätt att slå ner.

Erik Johansson var den som intervjuade mig om de sammanlagt fyra oanmälda hembesök  som jag utsattes för under ett års tid av Annika Hamrud, frilans för Expressen, och Niklas Orrenius, agendareporter på Dagens Nyheter. Hembesöken resulterade i uthängningar och ett mediedrev som pågår fortfarande. Det tar aldrig slut. Intervjun kan höras här.

Ingen som inte har utsatts kan förstå hur det är

Jag kan försäkra att ingen som inte har utsatts för oanmälda besök av dessa utsända, dreglande blodhundar har förutsättningar att förstå hur det är. Det är en upplevelse av total utsatthet och fredlöshet. Ens eget hem är inte längre en fredad oas där man kan känna sig trygg.

Det är nedsmutsat. Det är förvandlat till ett torg där skampålen står rest på mitten, och en sensations- och hämndlysten publik förväntansfullt väntar på att gladiatorspelet ska börja så att de kan få leva ut sina egna personliga aggressioner och sitt hat.

Läs resten och hela krönikan av Julia Caesar här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s