96 sekunders invandringskritik räcker för att bli uthängd som suspekt

När Nils Bildt medverkade i Fox News och där framförde kritik mot svensk migrationspolitik under 96 sekunder räckte det för att det svenska etablissemanget skulle gå i taket.

Svenska politiker och det svenska mediaetablissemanget har sedan länge gjort allt i sin makt för att smutskasta invandringskritiker. Exemplen är många och kan räknas i hundratal eller tusental. Hur väl man än formulerar sig som blir man rasist, fascist, nazist, högerextremist eller någon annat stigmatiserande om man ifrågasätter makthavarnas farliga invandringspolitik.

Dagens Nyheter valde att gå hårt åt Nils Bildt genom att gräva i hans personliga bakgrund för att kunna framställa honom som en ohederlig person. DN valde att översätta kritiken mot Bildt på engelska för att hela världen skulle få för sig att Nils Bildt hade fel. Även om han skulle ha fel i någon eller några detaljer, så var inte det skälet till att DN och andra medier gjorde grova påhopp på honom.

Pressen ville visa att det är pressen som sätter agendan och att de som opponerar sig ska hängas ut som ondsinta och suspekta personer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s