Dagens Nyheter i chock över att Fox News låter någon kritisera Sverige

Dagens Nyheter är en av Sveriges mest inflytelserika tidningar. Tidningen bedriver en agendajournalistik som går ut på att bekämpa invandringskritiker och ge plats åt alla som försvarar ”ett öppet samhälle”, vilket är en omskrivning för öppna gränser och stor invandring.

Tidningen har sedan många år tillbaka under chefredaktör Peter Wolodarski lagt ned stor möda på att i flera fall förfölja människor som varit tydliga med åsikter om att svensk invandringspolitik skadar Sverige.

Det är inte bara i Sverige som Dagens Nyheter opererar utan tidningen agerar även mot medier, politiker och opinionsbildare i andra länder som har åsikter om svensk politik. Om någon ute i världen framför åsikter som strider mot DN:s världsbild så agerar DN med stor kraft.

Det senaste exemplet är när Fox News intervjuade en Nils Bildt som på ett välartikulerat sätt kritiserade svensk migrationspolitik och kallade den ansvarslös. Dagens Nyheter och andra globalistiska medier blev alldeles chockade över Bildts åsikter och började gräva i hans personlighet för att leva fram något som kunde vara komprometterande. De hittade lite som de drog fram för att framställa honom som en icke trovärdig person. DN gjorde även en artikel om Nils Bildt på engelska och kallade honom en ”fake expert” och tipsade sedan sina mediekollegor i världen så att även de kunde hänga ut Bildt som en mindre trovärdig person.

I samma program intervjuades en förvirrad kvinnlig journalist från Expressen, Anne-Sofie Näslund, men hennes förvirrade åsikter var det ingen från etablerad media som ifrågasatte.

Eftersom Nils Bildt var invandringskritisk så var det han som DN ville stigmatisera – och det gjorde man med besked.

Det enda som Nils Bildt egentligen gjorde var att han sade att invandringen är ett problem och att man i Sverige inte kan diskutera invandringskritik på ett sansat sätt. Oavsett vem Nils Bildt är så var det han sade helt korrekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s