Katerina Janouch gjorde slarvsylta av lögnaren Anders Lindberg från Aftonbladet

När Katerina Janouch debatterade politik med Aftonbladets Anders Lindberg i SVT Opinion live igår var hela upplägget ett typiskt SVT-upplägg. Man hade en partisk programledare som ogilla invandringskritiker och man bjöd in Anders Lindberg som är en av de värsta och mest lögnaktiga propagandisterna mot invandringskritiker som det går att hitta. Han skulle debattera mot författaren och journalisten Katerina Janouch som behandlats väldigt illa av media och makthavare på grund av sin kritik mot den stora invandringen och mot etablissemangets alla försök att dölja invandringsrelaterade problem. Det var efter att Donald Trump kritiserat Sverige som debatten arrangerades.

janouch_twitter

Anders Lindberg fick första ordet och började direkt med att vinkla och ljuga och tala om ”högerpopulism” på ett sällsynt onyanserat sätt. Programledaren lät sedan Janouch få ordet och hon gick direkt till angrepp mot Lindbergs lögner.

Det är intressant att höra Anders stå här och ljuga i TV och säga att det här är bara en desinformation, för det här är ju en sann bild av hur det ser ut i Sverige idag även om den är överdriven så är den stora bilden sann. Sverige är ett land med stora problem och det har jag påtalat och det här ser jag och många andra människor som inte känner igen sig i den bilden som Anders och media som han representerar ger uttryck för och då växer ju misstroendet mot er. Om man tänker så här, att lever inte ni i verkligheten över huvud taget där vi faktiskt lever, där våra barn går i skolan, jag menar, i min dotters skola, hon får ju de här historierna från Rinkeby Snapchat, det är upplopp och det är hemskt. De här barnen förhåller sig till det. Sedan läser dom i tidningen att ni säger att det är påhitt och fake news vad är det med er? Ser inte ni verkligheten?

Du lever i en filterbubbla Anders. Jag gissar att du är medelklass, har det trevligt hemma, det är lugnt, ingen bil brinner. Har din bil brunnit Anders? Neej, din julgran har inte brunnit, men hur kan du skriva så, hur kan du se dig själv i ögonen?

Belinda Olasson var uppenbarligen inte förberedd på att Janouch skulle vara en så orädd och stark debattör så Olsson ingrep flera gånger och försöka tysta Janouch och låta Lindberg tala betydlig mer än Janouch fick göra. Men trots det lyckades Janouch göra sin röst hörd och satta Lindberg ordentligt på plats.

Janouch gjorde en storartad debattinsats.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s