Eva Burman på Eskilstuna-Kuriren vägrar att svara på frågor

Eskilstunakuriren hittar på alla möjliga ursäkter för att inte diskutera sina smutskastningsartiklar. Först är det att vi är anonyma, sedan att vi spelar in, här är det att vi inte har en ansvarig utgivare. Etablissemanget vill till varje pris fortsätta sprida sin version av olika händelser utan att kunna ifrågasättas.

Det är dags att det svenska folket slutar låta etablissemanget tvångsmata dem med etablissemangets version och själva tar makten över informationsspridningen. Börja du med ringa och ifrågasätta etablissemanget.

Erik Johansson (Fabian Fjälling) ringer till Eva Burman på Eskilstuna-Kuriren för att ställa frågor med anledning av ett antal lögner som tidningen publicerat.

Här återger i samtalet och innehållet i videon i klartext:

I artikeln ’Varför stöttar SD-politiker en rasideologisk trollfabrik’ skriver chefredaktör Eva Burman en text som är full av epitet och beskyllningar om allt möjligt, utan minsta spår av fakta att underbygga sina beskyllningar med. De mest framträdande beskyllningarna är att Granskning Sverige har en rasbiologisk eller rasideologisk agenda, att vi är en trollfabrik och att vi sprider hat.

Erik Johansson ringer upp Eva Burman för att ta reda på exakt vad de olika begreppen betyder och på vilka grunder Eva Burman behäftar Granskning Sverige med dessa epitet.

EJ = Erik Johansson, EB = Eva Burman

EJ: Ja hej Eva, det här är Erik Johansson från Granskning Sverige.

EB: Hallå.

EJ: Hej, jag spelar in detta nu, så du är medveten om det.

EB: Jag kan säga så här att så länge ni inte har en ansvarig utgivare så kommer inte jag att ställa upp på några intervjuer.

EJ: Men ok, jag vill bara fråga om den artikeln du har skrivit.

EB: Nej, det behöver jag inte göra…tack och hej.

Eva Burman slängde på luren.

Detta beskriver mer än väl varför Granskning Sverige måste arbeta som vi gör. Nina som är den enda som har gått ut med sin identitet måste nu lägga huvuddelen av sin tid på att försvara sig från etablissemangets attacker för att göra henne arbetslös och utesluten ur SD på grund av de epitet som etablissemanget försöker klistra på henne via Granskning Sverige. Detta trots att hon har avslutat sin aktiva medverkan i Granskning Sverige i december 2016. När vi gör som etablissemanget kräver lägger de på luren så som Eva Burman. Etablissemanget vill ha monopol på yttrande och press och de vill uppenbarligen inte diskutera de fejkuppgifter som de sprider. De kommer inte tysta Granskning Sverige och vi kommer fortsätta vårt arbete med de metoder som krävs för att avslöja etablissemangets svek mot det svenska folket.


Den som vill ge stöd till Granskning Sverige kan göra det via:

Swish 0707730230

Banköverföring Handelsbanken
Clearing: 6238
 Konto: 848 234 308

Iban: SE70 6000 0000 0008 4823 4308

Bic: HANDSESS

granskning-sverige

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s