Amnesty varnar för Stefan Löfven?

Idag skriver media världen över att Amnesty International varnar för ”hatretorik”. Amnesty International är en ytterst tvivelaktig organisation som agerar politiskt genom att angripa invandringskritisk politisk opposition och framställa den som mer eller mindre nazistisk. President Donald Trump och Ungerns premiärminister Viktor Orban är några av politikerna som Amnesty uppfattar som farliga för att de kritiserar massinvandring. Nigel Farage från United Kingdom Independence Party (UKIP) får sig också en skopa.

Amnesty international säger sig ogilla hatretorik men pekar ut vissa politiker som Amnesty ogillar av strikt politiska skäl. Om Amnesty hade menat allvar med att man varnar för hatretorik varifrån den än kommer så hade man varnat för alla de politiker som hånar, hatar och ljuger så snart en invandringskritiker visar sig. I Sverige är Stefan Löfven en av de politiker i riksdagen som ägnat mest tid åt att sprida hatretorik. Han upprepar ofta att Sverigedemokraterna är ett ”nazistiskt” part eller ett parti med ”nazistiska rötter”, trots att det är en lögn som han framför enbart för att piska upp en hatstämning mot invandringskritiker. Amnesty borde varna för honom.

Amnesty säger att 2016 är ett år där hatretoriken nått nivåer som vi inte sett sedan Adolf Hitler tog makten i Tyskland. Men det är just organisationer som Amnesty, etablerad media och globalistiska politiker som står för hatet. Och att jämföra invandringskritik retorik med Adolf Hitler vittnar om den låga nivån på argumenten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s