Makthavarna enade i kampen mot Granskning Sverige

Det svenska etablissemanget tål inte att kritiseras. Att ifrågasätta massmedias agenda är näst intill förbjudet i Sverige. Det räcker med att en handfull människor ringer till journalister och ställer kritiska frågor för att hela det samlade etablissemanget ska enas i något som mest liknar en inkvisition mot samhällskritiker.

Granskning Sverige (GS) har under snart ett par års tid ringt runt till olika makthavare och ställt frågor om deras åsikter, deras olika kampanjer för fortsatt massinvandring eller deras lögner för att försvara en globalistisk politik.

I stället för att svara på frågor när Granskning Sverige ringer, så kastar man på luren eller skriker i affekt och påstår lögnaktigt att man blivit utsatt för hot och hat.

Tidningen Eskilstuna-Kuriren, som sprider lögner och påhitt, har fått i uppgift av det makthavande etablissemanget att försöka ”avslöja” Granskning Sverige och vilka som står bakom. Tanken är att försöka hindra GS från att fortsätta med att ringa till makthavare och helst avslöja och förfölja personerna bakom succén Granskning Sverige.

Samtidigt som Eskilstuna-Kuriren publicerade lögner och felaktigheter om GS så ingrep övriga etablissemanget till tidningens försvar och vill hjälpa till att bekämpa GS. Dagens Nyheter, Sveriges Radio och Sveriges Television samt en rad andra tidningar och makthavare kallade GS för ”trollfabriken” och Eskilstuna-Kurirens chefredaktör Eva Burman påstod lögnaktigt att GS sprider ”rasideologi”. Hon kallade och GS för en ”hatkanal”:

I en krönika på sin tidning går hon till våldsamt angrepp mot GS och påstår att Eskilstuna-Kuriren ”har skakat om den högerextrema rörelsen”. Men GS är inte en del av någon rörelse, GS består av några individer som ringer till makthavare och ställer frågor. Makthavarna är inte vara vid att medborgare ställer kritiska frågor och när dessa makthavare blir uppringda slänger de nästan alltid på luren. De kan inte svara på frågor. Deras agenda är så sjuk att de inte kan försvara den och det är därför som etablissemangets media nu inlett något som liknar en inkvisition där alla lögner är tillåtna för att stigmatisera Granskning Sverige.

Medias reaktioner bevisar att Granskning Sverige behövs och att de gör ett bra jobb.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s