Donald Trump kritiserade Sverige – Säpo kopplas in

I ett uppmärksammat tal i Florida i går kritiserade Donald Trump det migrationspolitiska projektet som orsakar problem i Frankrike, Belgien – och Sverige. Trump hade set ett klipp om hur en journalist som besökt Rinkeby blev utsatt hot av invånarna där och förmodligen har han fått upplysningar om vad som händer i Sverige eftersom han tidigare varnat för utvecklingen här.

Att kritisera det migrationspolitiska projektet i Sverige är dock tabu och det gör man inte helt ostraffat. Svenska medier som Sveriges Television, Sveriges Radio, TV och många dagstidningar låtsas inte begripa vad Trump menar och framställer Sverige som ett i alla avseenden fint land. Den som kritiserar svensk migrationspolitik och följderna av den framställs som en lögnare, en rasist eller något annat. Globalisten Carl Bildt undrade ”vad har han rökt?” och antydde att Trump kan ha varit drogad och inte visste vad han sade.

Enligt globalisterna och det svenska maktetablissemanget är Sverige ett fint land som blivit bättre och bättre på grund av den invasionsliknande politiken där människor från tredje världen i en aldrig sinande ström kommer till Sverige. Att offentligt ifrågasätta den invasionsliknande politiken eller följderna av den är att häda. Då ska man straffas genom att bli stigmatiserad. För att ge styrka åt att Trump har fel och de svenska makthavarna inte ser några brister i det migrationspolitiska projektet så har man ställt frågor till Säpo. Allt för att framställa Trumps bild av Sverige som felaktig. Aftonbladet kontaktar för säkerhets skull Säpo som svarar:

Många ställer sig frågande till president Trumps påstående om Sverige – och vad som hände här i fredags kväll.

Inte heller Säpo eller amerikanska ambassaden kan ge någon förklaring.

– Det finns ingenting som har ändrats i hotbildsbedömningen sedan i fredags kväll, nej, säger Karl Melin på Säpos presstjänst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s