Sveriges Radio sprider falska nyheter, fake news, om Granskning Sverige

Granskning Sverige har varit det stora samtalsämnet i medierna de senaste dagarna. I princip varenda artikel är full med sakfel och fake news. Granskning Sverige hittar över 20 ställen där Sveriges Radio ljuger.

Granskning Sverige består av vanliga medborgare som ringer och ställer frågor till makthavarna och etablissemanget.

Det passar inte – tydligen!

Nu kallar journalisterna Granskning Sverige för ”hotare, hatare, troll och propagandaspridare”, när vi i själva verket är ideellt arbetande medborgarjournalister för demokratins överlevnad i Sverige.

I P1, Studio 1, hålls ett långt inslag om Granskning Sverige. Naturligtvis utan att någon som ringt för Granskning Sverige får komma till tals och försvara medborgarjournalistiken. Istället intervjuas en ”anonym” journalist som hävdar att hon blivit uppringd av Granskning Sverige. ”Malin” heter med största sannolikhet Julia Wågenberg och jobbar på Aftonbladet och har nära kopplingar till vänsterextrema AFA. Det ”glömmer” Sveriges Radio naturligtvis om att berätta.

För att visa att Granskning Sverige är mer transparenta än Sveriges Radio, lägger vi upp hela intervjun med Julia Wågenberg, efter Sveriges Radios inslag, där vi går igenom alla fake news. Hittar du fler fel, vilket där garanterat är, kommentera här under.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s