Säkerhetsexpert berättar om brottsligheten i Sverige

Säkerhetsexperten Dick Malmlund har arbetat med säkerhetsfrågor i 30 år och ser vad som händer i samhället. Han är liksom många andra oroad över utvecklingen och undrar varför politikerna inte gör något.

Han lyckades få in en debattartikel i Expressen den 15 februari där han berättar följande:

I dag kommer en person att dödas, 18 kvinnor att våldtas, 24 människor att rånas, 33 personer att bli av med sin bil, 241 barn, ungdomar, vuxna eller gamla att misshandlas och 243 hushåll eller företag att få inbrott. Dessutom kommer 778 andra stölder att inträffa. Innan dygnet är slut. Och i morgon kommer en liknande repris. En normal dag i statistikens Sverige (Brå). 

Malmlund riktar sedan frågor till de styrande politikerna där han också anklagar dem för att vara skyldiga till det som händer i samhället. Politikerna uppmanas att ta tag i problemen.

Erfarenheten tyder dock på att politiker inte är kapabla att förstå vilka konsekvenserna blir av deras egna beslut. De numera multikriminella Sverige är en produkt av politikers naivitet, dumhet och brist på logiskt tänkande. Om man öppnar gränserna för mer eller mindre fri invandring från tredje världen så är det inte konstigt att vi får hit tredje världens problembild.

Sverige är så skadat av politikernas vanstyre att det inte räcker med att justera några lagar för att få ordning i landet, det krävs en politik som gör upp med hela det migrationspolitiska projektet som söndrar det tidigare trygga Sverige.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s