Donald Trump är offer för ett ruttet system

Trots att i stort sett samtliga amerikanska medier, dagstidningar och TV-kanaler under valrörelsen i USA 2016 visade sympati för Hillary Clinton och med hjälp av falska opinionsundersökningar framställde henne som en vinnare så vann Donald Trump valet. Under hela primärvalrörelsen motarbetades Trump systematiskt och framställdes som en idiot för att han hade modet att kritisera globalisternas heliga kor, som är massinvandring, företagsutflyttning och globalisering.

Valkampanjen visade vilka det är som kontrollerar opinionsbildningen och vilka som egentligen styr landet. Under tidigare presidenter tillsattes ”politiskt pålitliga personer” på viktiga poster och media har konstant hjälpt till med att lansera personer som står upp för samma agenda som de stora medierna, det vill säga stor invandring och mer globalisering.

Under presidentvalet och i ännu högre grad efter valet har det framstått som mer tydligt än någonsin vilka krafter det är som försöker påverka politiken i västvärlden. I stort sett samtliga stora medier i USA och övriga västvärlden har betonat faran för Trump med att upprätta goda kontakter med Vladimir Putin. Det har gått så långt att varje önskan om meningsutbyte med Ryssland har framställts som ett slags landsförräderi.

donald-trump-twitter

Donald Trump har ansett att det vore bättre att upprätta goda kontakter med Ryssland och arbeta tillsammans i viktiga utrikespolitiska frågor, till exempel för att krossa radikala islamiströrelser som IS.

Sedan Trump blev president har det från inflytelserika medier bedrivits systematiska kampanjer av inkvisitionsliknande karaktär mot honom. Underrättelsetjänsterna CIA och FBI förefaller medverka i drevet mot Trump genom att de läcker information till media som skadar Trump och hans medarbetare.

Ett oroande exempel på det är att general Michael Flynn som var Trumps säkerhetspolitiska rådgivare har fått interna telefonsamtal avlyssnade. Innehållet användes sedan för att motarbeta honom och Trump. Globalisterna och medierna inledde en kampanj som slutade med att Flynn tvingades lämna sin post.

Donald Trump har flera gånger reagerat på att säkerhetstjänsten läcker information. Syftet att försöka skada Trump, hans medarbetare och försöken att skapa en stark administration som ger en bra politik i enlighet med väljarnas önskemål.

Relaterat:

Trump säger att Flynn har behandlats illa av ”fejkmedia”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s