Camilla Läckberg uppskattar inte invandringskritiska fakta

Nationalekonomen Tino Sanandaji har under flera år publicerat statistik och fakta för att visa att massinvandringen till Sverige inte är så fördelaktig som många felinformerade människor tror.

Media och makthavare har i decennier spridit myter om att invandring till Sverige är nödvändig, berikande, lönsam och på alla sätt fördelaktig för Sverige. En av flera som har kunnat påvisa motsatsen är Tino Sanandaji. Den senaste tiden har han varit aktuell med flera debattartiklar och med boken Massutmaning som är en uppgörelse med myten om massinvandringens lönsamhet.

massutmaning-tino-sanandaji

En som reagerat med ilska över invandringskritiska argument som innehåller fakta är författaren Camilla Läckberg som förespråkar stor invandring. Hon ägnar mycket kraft åt att håna SD, invandringskritiker och nu även Tino Sanandaji.

camilla-lackberg-twitter

Det hade varit intressant om de hade fåt mötas i en debatt i statskontrollerad TV, men det kommer aldrig att hända eftersom SVT är noga med att undvika att släppa in kunniga invandringskritiska debattörer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s