Hur kan vi rädda Sverige?

Sverige har aldrig varit ett perfekt land. Men för bara ett par generationer sedan hade vi ett land som var nära nog bäst i världen. Sedan började det hända saker. Politiker och andra makthavare öppnade gränserna för att Sverige skulle bli mångetniskt. Den svenska homogeniteten som alla var så stolta över skulle ersättas av ett samhälle dit världens alla folk hade tillträde. Vi började gå från stabilitet och sammanhållning till kaos och splittring.

Idag är Sverige ett land i djupt förfall. Migranter från hela världen strömmar hit och välkomnas av människor som inte begriper att vi med en sådan politik gräver vår egen grav.

Etniska svenskar kommer att vara i minoritet i sitt eget land om ett eller två decennier. Om Sverige ska kunna räddas måste man förstå hur problembilden ser hur och man måste våga föreslå verkningsfulla lösningar, inte bara kosmetiska åtgärder som döljer eller kanske förvärrar de problem som vi redan har.

En verkningsfull politik handlar om att eliminera orsakerna till problemen och lägga grunden till ett nytt och bättre samhälle. Det är vad vi vill hjälpa till att göra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s